• DOLAR 32.593
  • EURO 34.83
  • ALTIN 2512.652
  • ...
Kılıçdaroğlu tazminat ödeyecek!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun 21 Kasım 2017 tarihinde düzenlenen partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve yakınlarının yurt dışına para transfer ettiğini, daha sonra yaptığı bir konuşmasında ise bu para transferini ispat ettiğini iddia ederek elinde salladığı belgeler ile müvekkilleri hakkında suç isnadında bulunduğunu belirttiği aktarıldı.

Ahmet Özel'in bu iddialara yönelik avukatlık görevi gereği basın açıklaması yaptığı belirtilen dava dilekçesinde, Kılıçdaroğlu'nun iddialarını ispat edecek bir belgeyi kamuoyuna sunamadığı, 5 Aralık 2017'de Eşitlik ve Adalet Kadın Buluşması toplantısında ise Ahmet Özel'in kişilik haklarını hiçe saymak suretiye hakaret ettiği, bu nedenle manevi tazminat talebinde bulunulduğu ifade edildi.

İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 4. Hukuk Dairesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın avukatı Ahmet Özel'in kendisi hakkında kullandığı ifadeler nedeniyle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu aleyhine açtığı manevi tazminat talebine ilişkin Bakırköy 8. Hukuk Mahkemesince verilen hükme karşı yapılan istinaf başvurularını karara bağladı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir