• DOLAR 32.585
  • EURO 34.861
  • ALTIN 2495.217
  • ...
HÜDA PAR Aksaray 2'nci Olağan İl Kongresi yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Pandemi nedeniyle maske ve sosyal mesafe kurallarına dikkat edilerek gerçekleştirilen kongreye, yönetim kurulu üyeleri ve delegeler katıldı.

Tek listeyle girilen kongrede, mevcut Başkan Özgür Kalkan, seçime katılan delegelerin tamamının oyunu olarak güven tazeledi.

İl Başkanlığına yeniden seçilen Kalkan, "Aksaray'da HÜDA PAR'ı hemşerilerimize anlatmaya devam edeceğiz. Çünkü Aksaray'ımızın da Türkiye'mizin de HÜDA PAR'ın siyaset anlayışına ihtiyacı var." dedi.

Kendisini yeniden il başkanlığına seçen delegelere teşekkür eden Kalkan, "Aksaray'da özellikle pandemi öncesine kadar sahada olan, aktif olarak çalışan, vatandaşlarımızı, esnafımızı, muhtarlarımızı ziyaret edip sorunlarını dinleyen, bu sorunları gündeme getiren bir çalışma içerisindeydik. Pandemi ve hemen ardından başlayan il ve ilçe kongrelerimiz nedeniyle bu süreci yönetmeye gayret ettik. İnşallah önümüzdeki süreçte de Aksaraylı hemşerilerimizle buluşup sorunlarını, taleplerini gündeme getirerek çözüm üretmeye gayret edeceğiz." diye konuştu. (İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir