• DOLAR 32.576
  • EURO 35.023
  • ALTIN 2423.755
  • ...
Malatya'daki asayiş uygulamasında birçok kişi ve araca cezai işlem uygulandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü, il genelinde 22 farklı noktada sabit, 9 farklı bölgede yaya devriye olarak umuma açık istirahat ve eğlence yerlerinin bulunduğu 7 farklı bölgede, toplam 602 personel ile uygulama yapıldığı açıklamasında bulundu.

4 bin 825 şahsa GBT sorgusunun yapıldığı, 95 umuma açık istirahat ve eğlence yerinin denetlendiği, bir cafeye sosyal mesafeye uymamaktan gerekli tutanak tanzim edildiği belirtilen açıklamada, karantina kurallarına uymadıkları tespit edilen 12 kişi hakkında gerekli işlemlerin yapıldığı ve 17 kişiye yoklama kaçağı olduğundan gerekli tutanağın tutulduğu kaydedildi.

Açıklamanın devamında, PKK'ye üye olmak suçundan aranan bir kişinin gözaltına alındığı, kayıp şahıs olarak aranan bir kişinin alındığı belirtildi.

967 aracın kontrol edildiği belirtilen açıklamada, 77 araç ve sürücüsüne çeşitli ihlallerden toplam 66 bin 174 TL cezai işlem uygulandığı, 2 aracın trafikten menedildiği ve 2 araç sürücüsüne uyuşturucu etkisinde araç kullanmak suçundan tutanak tutulduğu ifadelerine yer verildi. (İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir