• DOLAR 32.374
  • EURO 35.018
  • ALTIN 2325.61
  • ...
Filistinli genç alçakca şehit edildi!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batı Şeria'daki Nablus'un güneyinde yer alan Yetima beldesinden olduğu belirtilen Amir Abdurrahim Sanuber'in, Ramallah'taki Termesiya beldesi yakınlarında siyonist işgal rejimine bağlı askerlerin saldırıları sonucu aldığı yaraların etkisiyle hayatını kaybettiği belirtildi.

Kaynakların verdiği bilgilere göre işgalciler, Sanuber'in bulunduğu aracı takibe alıp gece yarısından sonra aracından indirerek kendisine saldırdılar. Tüfeklerinin dipçikleriyle şiddetli bir şekilde darp ettiikleri Sanuber, ölümcül yaralar aldı ve Filistin Tıp Merkezi'ne götürüldü. Bir süre sonra da hayatını kaybettiği duyuruldu.

Filistin Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada doktorların ilk muayenelerine göre Amir Abdurrahim Sanuber adlı gencin özellikle boynundan darp edildiğine dikkat çekildi.

Filistin Tıp Merkezi Müdürü Dr. Ahmed El-Biytavi şehidin cesedinin Merkez'e sabaha doğru saat 03.00 civarında getirildiğini ve arkadan ensesinden şiddetli bir şekilde darp edildiğinin tespit edildiğini belirtti. (İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir