• DOLAR 32.575
  • EURO 35.014
  • ALTIN 2425.184
  • ...
Şimdi ümmet olma zamanı şimdi boykot zamanı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İslam Peygamberi Hz Muhammed'e(sav) hakareti bir devlet politikasına dönüştüren sömürgeci Fransa'ya karşı müslümanlar boykot kararı almaya başladı.

Katar'da devlete bağlı faaliyet gösteren Al Meera marketler zinciri Hz Peygamber(as) hakaret içeren rezil karikatürleri duvarlara astıran Macron küstahlığına karşı boykot kararı aldı.

Müşterilerinin arzusuna uyduğunu paylaşan Al Meera marketler zinciri  "Hanif dinimizle uyumlu bir vizyon içinde çalışıyoruz." ifadesini kullandı.

Kuveytli müslümanlar da rezalete sessiz kalmadı

Kuveyt Tüketici Dernekleri Federasyonu, Hz. Muhammed'e hakaret içeren karikatürün yayınlanmasına tepki olarak Fransız ürünlerini ülkenin en büyük pazarı olan derneklerden geri çekmek için büyük bir kampanya başlattı.

Faslı müslümanlar tepkiler sosyal medyadan gösterdi. Çok sayıda Faslı aktivist, hakaret içeren karikatüre ve Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un Müslümanlara yönelik "kışkırtıcı" açıklamalarına tepki olarak Facebook, Twitter ve bunun dışındaki sosyal medya ağlarındaki profil fotoğraflarını değiştirerek, fotoğraf yerine "Muhammed Resulullah" yazısını koydular.

Türkiyeli müslümanlarda sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarda Fransız ürünlerinin satın alınmaması çağrısında bulunuyor.

Hz Peygambere (SAV) karşı ahlaksızca ve adice saldırmayı bir devlet politikasına dönüştüren sefil Macron'a karşı Müslüman halklar #PeygambereSadakatOnurumuzdur şiarı ile O'nun (sav) Ümmeti duyarlılığı ile boykot çağrısına acilen cevap vermelidir

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir