• DOLAR 32.6
  • EURO 34.774
  • ALTIN 2499.014
  • ...
İstanbul Yükseltilmiş Döşeme Hizmetleri Nasıl Alınır?
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Yükseltilmiş döşeme, günümüzde çokça işletme ve şirket tarafından kullanılan bir zemin uygulamasıdır. Kullanım amacı genel olarak tesisatın sürekli bakım ve onarım gerektirdiği şirket veya diğer yapılarda gerekli değişikliğin ivedi şekilde ve kolayca yapılabilmesi içindir ve İstanbul yükseltilmiş döşeme sıkça kullanıldığı bir ilimizdir. Elektrik, su, iklimlendirme, internet gibi tesisat ve kabloları içeren, aynı zamanda arıza veya değişime açık yapılarda yükseltilmiş döşeme kullanımının avantajları çoktur, bunun yanında maliyetinin de uygun olmasından mütevellit, günümüzde artık normal zemin sistemleri kullanan işletme sayılarında büyük bir düşüş vardır. Hal böyle olunca siz değerli insanların aklına İstanbul yükseltilmiş döşeme hakkında birçok soru gelmektedir.

Yükseltilmiş Döşeme Kullanımının Avantajları

Kullanım yoğunluğunun artmasının sebeplerinden biri de kolay uygulanabiliyor olması olan yükseltilmiş döşeme avantajları saymakla bitmeyen bir uygulamadır:

  • Kırım-döküm işlerine gerek kalmaz.
  • İstenilen oranda yükseltilebilir.
  • Teknik beceri ve iş gücüne ihtiyaç kalmaz.

Peki bu kadar faydalı bir uygulama kim tarafından yapılıyor? Türkiye’nin en büyük üreticilerinden DoraFloor Yükseltilmiş Döşeme Sistemleri 2016’dan beri yaptığı AR-GE faaliyetleri ile, üretim safhasında ülkemizin ihtiyacını karşılamakta. Aynı zamanda İstanbul yükseltilmiş döşeme tarafında da yetkin bir şekilde adımlarına devam etmektedir. Firma da İstanbul kuruluşlu olduğundan, özellikle bu ilimizdeki faaliyetler çok daha hızlı ve kesintisiz olmaktadır, İstanbul yükseltilmiş döşeme için tek tercihiniz DoraFloor olmalıdır.

Peki Maliyetleri Nasıl?

Yükseltilmiş döşeme, amortisman süresi çok kısa süren bir zemin uygulamasıdır. Her seferinde kırım-döküm için para ödemek yerine, tek seferlik bir İstanbul yükseltilmiş döşeme yapılarak, sürekli ödeme yapılmaktan kurtulunmaktadır.

Standart zeminlerdeki yapılan işlemlerde, iş gücü de gerektiğinden, ekstra maliyetler doğmakta ve uygun fiyatlı olmamaktadır. Hastane, elektrik odası, sunucu odası gibi yerlerde normal zemin uygulaması kullanmak hem zahmetli hem de makul olmayacağından yükseltilmiş döşeme kullanılır ve şirket bu durumdan pozitif etkilenir.

Maliyet hesaplaması yapılırken, uygulama yapılacak alanın büyüklüğü, uygulamanın kim tarafından yapılacağı gibi parametreler incelenir. Birer metrekarelik bloklar ile İstanbul yükseltilmiş döşeme yapıldığı için alan ne kadar büyükse o kadar panel alınmalıdır. Bunun yanında panelin özünün ne olduğuna göre de fiyatlar değişmektedir. Daha detaylı bilgi için https://dorafloor.com/ üzerinden bilgi alabilirsiniz.

Bu haberler de ilginizi çekebilir