• DOLAR 32.383
  • EURO 35.091
  • ALTIN 2326.314
  • ...
Bağlar Belediyesi bir parkı daha hizmete sundu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bağlar Belediyesinin, başka yerden kaynak desteği almadan kendi imkanlarıyla inşa ettiği çok amaçlı parkta Diyarbakır’a özgü türlerin ağırlıkta olduğu 25 ağaç çeşidi toprakla buluşturuldu.

Vatandaşların hizmetine açılan 7 bin 500 metrekarelik parkı ziyaret ederek açıklamalarda bulunan Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, "Belediyemizin imkanlarıyla inşa ettiğimiz parkımız Diyarbakır’a özgü ağaç türleri, ferah dinlenme alanları ve huzur veren yeşil görüntüsüyle vatandaşlarımıza hayırlı olsun." dedi.

440 bin m2 olan yeşil kuşak miktarını bu proje ile artırdıklarını belirten Beyoğlu, çalışmalarından dolayı belediye personelini tebrik etti. Bir kamelyada oturup belediye personeli ile sohbet eden Beyoğlu, parkı ziyaret eden vatandaşlarla çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Halkın yararına yapılan tüm proje ve çalışmaların kendilerini heyecanlandırdığını belirten Beyoğlu, "Böyle güzel eserler ortaya çıkınca çok mutlu oluyoruz. Halkımız hizmetin en güzeline layıktır. Bizim görevimiz onlara nezih ortamlar hazırlamaktır. Bu muhteşem parkı kendi imkanlarımızla 75 gün gibi kısa sürede ortaya çok başarılı bir eser çıkardık. Halkımız müsterih olsun, yaşam kalitesini artırmak için böyle güzel projelere devam edeceğiz. Kıymetli hemşerilerimizden ricamız ise yapılan hizmetler kendileri içindir, lütfen sahip çıkarak korusunlar. Önümüzdeki günlerde yeni müjdelerimiz olacak." dedi. (İLKHA)

 









Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir