• DOLAR 32.552
  • EURO 34.919
  • ALTIN 2426.69
  • ...
Bitlis'in 13 mahallesinde alt ve üstyapı çalışmaları sürüyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Yol çalışması yapılan mahallelerde incelemelerde bulunan Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, şu ana kadar 12 kilometre sıcak asfalt döktüklerini belirtti.

Tanğlay, Bitlis’in iklim şartlarını da hesaba katarak çalıştıklarını ve yol konusunda şehrin en az 10 yılını garanti altına alacak proje uyguladıklarını söyledi.

Kent merkezindeki 13 mahallede asfalt çalışması yaptıklarının altını çizen Tanğlay, "Bitlis Belediyesi olarak projeler üretirken, sadece günü kurtaracak değil, aynı zamanda 5 yıl, 10 yıl, 50 yıl ve hatta 100 yıl sonraya hitap edecek projeler olmasına dikkat ediyoruz. Bunlardan birisi de yol çalışmalarıdır. Bitlis’in iklim şartlarına uygun olmadığı ve kısa sürede deforme olduğu için sathi kaplama yol çalışması yapmak istemiyoruz. 2020 Yılı yaz sezonuna başlarken, 'Yol Medeniyettir' sloganıyla başladığımız çalışma kapsamında, kent merkezimizdeki Beşminare, Hüsrevpaşa, Yükseliş, Taş, 8 Ağostus, Gazibey, Hersan ve İnünü mahallelerinde 12 kilometre sıcak asfalt yol yaptık. Bunun yanında, kent merkezimizde daha önceden yapılan ancak zarar gören yollar ile Atatürk, Zeydan, Saray ve Müştakbaba mahallelerimizde ise sıcak asfalt yama çalışması yaptık." diye konuştu. (İLKHA)









Bu haberler de ilginizi çekebilir