• DOLAR 32.342
  • EURO 35.111
  • ALTIN 2239.671
  • ...
Sahabeye hakaret eden hadsiz CHP’li
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Yusuf Can – Haber Yorum

Ancak dikkat edilirse bu uyarıları “Ümmetim” dediği topluluklara yapmıştır. Çünkü İslam düşmanlarının sahabe hassasiyeti olmadığı için onlara hakaret etmeleri ya da onları alaya almaları beklenebilir.

Türkiye toplumunda normalde sahabeye özel bir hassasiyet gösterilir.
Dini yaşama mesafeli olanlar dahi toplumun bu hassasiyetine binaen sahabe hakkında konuşmamayı tercih ederler.

Tabii İslam'a ve Müslümanlara açıktan savaş açan küçük bir azgın grup hariç.
Bunlardan biri olduğu anlaşılan CHP'nin Gençlik Kolları yöneticilerinden ve sosyal medya danışmanlarından Mücahit Avcı, sosyal medya hesabından rakip parti olan AK Partiyi eleştirirken haddini aşarak sahabeden Mus’ab b. Umeyr’e (r.a) hakaret edici ifadeler kullandı.

Mücahit Avcı isimli cahil hadsizin Mus’ab b Umeyr (r.a) efendimizle ilgili kıt ve yanlış bilgisi bu twitiyle hemen göze çarpıyor.

CHP’li seviyesiz, Mus’ab b Umeyr’in (r a) hayatının ilk dönemini almış ve bu hayat tarzını Müslüman olduktan sonraki yaşam tarzıymış gibi göstererek bunun üzerinden rakip partiye saldırmaya oradan da “Tüm Müslümanlar bu şekildir” demeye getiriyor.

Tabii işin burasında olay iki siyasi parti arasındaki rekabet olmaktan çıkıp İslam ve Müslümanları ilgilendiren bir konuya dönüşüyor.

-Öncelikle bir CHP’linin AK Partilileri zenginlik-şatafat ve ihale peşinde koşmakla karalamaya çalışması konusunda asıl düşünmesi gerekenler belki de AK Partililerdir. Çünkü bu kozu onların eline verenler kendileridir.

-Siyasi polemik çıkarıp gündem olacağım diye hem cahilliğini hem de İslam’a olan düşmanlığını ortaya koyan Mücahit Avcı isimli hadsiz aymazın twitiin silmesi yetmez. Çıkıp tövbe ettiğini belirtmesi ve tüm Müslümanlardan özür dilemesi gerekir

-İslami sembollere ve Müslümanların inançlarına saygı duyduğunu ifade eden CHP’nin, Mücahit Avcı’nın üyeliği dahil tüm görevlerinden el çektirilmesi gerekir.

Bu haberler de ilginizi çekebilir