• DOLAR 32.586
  • EURO 34.857
  • ALTIN 2430.285
  • ...
Van basınında öne çıkan başlıklar
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
VAN - Van`dan yayın yapan gazete ve yerel haber sitelerinden bazı haber başlıkları şu şekilde;


VAN OLAY GAZETESİ: \"HÜDA PAR EVRENSEL BİR PARTİDİR\"
Van`da yayın yapan özel bir radyonun konuğu olan Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Genel Başkan yardımcısı avukat M Mehdi OĞUZ parti olarak sadece belli bir kesimin partisi olmadıklarını söyledi. Programın bir diğer konuğu HÜDA PAR Van İl Başkanı avukat Rasim SAYGIN ise il teşkilatlanması hakkında bilgi verdi.

KOSGEB kredilerinde beklenen erteleme
Yönetim Kurulu Başkanı Mirza Nadiroğlu deprem sürecinde Vanlı işveren ve girişimcilerin kullandığı KOSGEB kredilerinin geri ödemelerinin şu an için durdurulduğunu söyledi.

İlk tabletler imam hatip lisesinde dağıtıldı
Van Valisi Münir Karaloğlu`nun katılımıyla Fatih projesi kapsamında Van Hüseyin Çelik Anadolu İmam hatip Lisesi ile Van İMKB Anadolu Öğretmen Lisesi`nde toplam 449 adet tablet dağıtıldı.


BÖLGE: \"SUSUZLUK CANIMIZDAN BEZDİRDİ\"
Van`ın bazı mahallelerinde zaman zaman kesilen içme suyu vatandaşı canından bezdiriyor. Hayatla eşdeğer olarak gösterilen en büyük nimetlerden su, eksikliğiyle adeta isyan ettiriyor. Gazetemizi arayan Altıntepe Mahalle sakinleri yaklaşık bir haftadır içme suyu sıkıntısı yaşadıklarını anlattılar.


GAZETE VAN: YYÜ`NÜN KADINA YÖNELİK ŞİDDET ÇALIŞMALARI
YYÜ Kadın Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi`nin kadına yönelik şiddet olaylarıyla ilgili yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi veren Uzman Sosyolog Sema Sancak, merkezlerinin 1997 yılından itibaren kurulduğunu belirtti.


VAN HAVADİS: 2 AYDIR MEZRALARINA GİDEMİYORLAR
Gürpınar ilçesine bağlı Çizgili mezrası sakinleri, kardan dolayı yollarının 2 aydan buyana kapalı olduğunu ve bu nedenle evlerine gidemedikleri ileri sürdüler.


VAN SESİ: HIRSIZLAR CAMİNİN MUSLUKLARINI ÇALDI
Van`da 2 caminin muslukları kimliği belirsiz 2 kişi tarafından çalınırken, güvenlik kameralarına yakalanan zanlıların camiye girmeden önce sergilediği rahat tavırlar dikkat çekti.


MERKÜR HABER: EHLİYET SINAV SONUÇLARINI AÇIKLADI
2 Şubat 2013 Tarihli Motorlu Taşıtlar Sürücü Adayları Sınav sonuçları açıklandı. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB ) tarafından yapılan, 2 Şubat tarihli Ehliyet Sınav sonuçları MEB`in internet sitesinde yayınlandı. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir