• DOLAR 32.557
  • EURO 34.877
  • ALTIN 2428.003
  • ...

BİNGÖL-İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü`nce hazırlanan \"Bingöl İli 2013-2017 Tarım Stratejik Plan Taslağı Değerlendirme\" toplantısı, müdürlük toplantı salonunda Vali Mustafa Hakan Güvençer başkanlığında gerçekleştirildi.

 

Toplantıya Vali Yardımcısı Numan Tahir Şimşek, Bingöl Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Ali Rıza Demirkıran, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Abdulvahap Baydaş, Genç Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Alaaddin Yüksel, Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Abdülkadir Sürücü, Fırat Kalkınma Ajansı Yetkilisi Lokman Pirim, İl Müdür Yardımcısı Nurettin Kıyas, şube müdürleri ve kurum personeli katıldı.

 

Toplantıda İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Sedat Ildız tarafından \"Bingöl İli 2013-2017 tarım stratejik plan taslağı tanıtımı ve taslak hazırlanırken hangi aşamaların takip edildiği ile ilgili sunum yapıldı.
Sunumda Ildız, tarım stratejik planında son aşamaya gelindiğini ifade etti.

 

Yapılan sunumdan sonra stratejik plan taslağı incelenerek, İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü`nün stratejisini belirleyen hedefler analiz edilerek katılımcılar tarafından değerlendirildi.
Konu ile ilgili görüş ve öneriler alınarak toplantı sona erdi.(Nihat Kanat-İLKHA)