• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Diyarbakır basınında bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
DİYARBAKIR- Diyarbakır yerel gazete ve haber sitelerinde öne çıkan başlıklar şöyle;


DİYARBAKIR MEDYA: KATİL İSRAİL ASKERLERİ MESCİD-İ AKSA`YA GİRDİ
Katil İsrail askeri ve sivil savunma birimlerinin, Kudüs`te akşam saatlerinde saldırı gerçekleşeceği yönünde alınan istihbarat üzerine teyakkuza geçtiği belirtildi.


DİYARINSESİ: SEVGİLİLER GÜNÜNDE BEKLENTİ SENDROMU
Sevgililer gününde eşlerin beklentilerine ilişkin Dicle Üniversitesi önemli bir araştırma yaptı. Genel Sekreter Prof. Eyigün, bugün sonuçlarını kamuoyuna açıklayacak.


ÖZGÜR HABER GAZETESİ: DEAH ASANSÖRLERİ SONUNDA MECLİS`E TAŞINDI
BDP Diyarbakır Milletvekili Emine Ayna, çökme riskiyle karşı karşıya olduğu iddia edilen DEAH, ortada olmayan cami ve sık sık kazalara yol açan hastanedeki asansörleri Meclis`e taşıdı. Ayna, bu konularda Çevre Ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar`ın yanıtlaması istemiyle bir soru önergesi verdi.


HABER DİYARBAKIR: SULTAN SASAA TÜRBESİ İHALE İŞLEMLERİ BİTTİ
Mustafa Toprak, Diyarbakır`ın ilk Sahabe Valisi adına inşa edilecek Sultan Sasaa Türbesi için ihale işlemlerinin bitirildiğini ifade etti.


DİYARBAKIRSÖZ: DİYARBAKIR CEZAEVİ DAVASI
Yargıtay 1. Ceza Dairesi tarafından, Diyarbakır E Tipi Cezaevi`nde 10 tutuklunun öldüğü olaylarla ilgili 62 güvenlik görevlisi hakkındaki 5`er yıllık mahkumiyet kararını,``eksik soruşturma`` gerekçesiyle bozduğu davanın yargılanmasına Diyarbakır 3. Ağır Ceza Mahkemesi`nde devam edildi.


YENİ YURT GAZETESİ: İĞNELERİ YAPTIRAMAZSA ÇOCUĞUNA İLİK NAKLİ YAPILAMAYACAK
Epilepsi hastası olduğu için sakatlık maaşıyla geçinebilen Rıdvan Kalem, doğuştan kan kanseri olan altı yaşındaki oğlu Hakan Kalemin ilik nakli olabilmesi için yardım bekliyor.


DİYARBAKIR YENİGÜN: İTHALAT, SAMAN ALEVİNİ SÖNDÜRDÜ
Güneydoğu`da harmanda kilosu 70 kuruşa, piyasada ise 75 kuruşa kadar çıkan samanın fiyatı, saman ithalatıyla birlikte harmanda 45 kuruşa kadar düştü. Diyarbakır Tarım Kredi Kooperatifi Müdürü Eren, \"Şu anda piyasada, tarlada, samanın teslim fiyatı 45-50 kuruştur\" dedi


GAZETE DİYARBAKIR: BAYDEMİR ÇEŞİTLİ TEMASLAR İÇİN ANKARA`DA
Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin`i makamında ziyaret etti. Baydemir, Bakan Şahin`den SOYBİS sisteminin belediyelere açılmasını talep etti. (M. Sait Adiyaman-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir