• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Kılıçdaroğlu`ndan Deniz Baykal ile Mustafa Sarıgül`e Mesaj!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu , İngiltere İşçi Partisi`nin davetlisi olarak bulunduğu Londra `da, özel bir tv Programına katılarak canlı yayında gündeme ilişkin açıklamalar yaptı.

Kılıçdaroğlu, eski Genel Başkan ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal `ın partisinin grup toplantısının basına kapalı bölümünde yaptığı konuşmaya ilişkin şunları söyledi:

``Sayın Baykal uzun süre CHP`de genel başkanlık yapmış, siyasal birikimi olan bir lider. Kendisinin görüşleri bizim açımızdan çok önemli. Elbette ben partinin genel başkanıyım, Sayın Baykal Antalya milletvekili ama bu onun birikimlerini bizim görmezden gelmemizi öngörmez. Böyle bir liderin birikimlerinden bir siyasal partinin yararlanması son derece doğaldır.``

Kılıçdaroğlu, ``Partiye hakim misiniz?`` sorusuna ise ``Tabii`` karşılığını verdi ve uyarıları dikkate almayanların ise sonucuna katlanacağını söyledi.

Mustafa Sarıgül`ün, partiye katılıp katılmaması konusundaki gelişmelerin sorulması üzerine de Kılıçdaroğlu, ``Gelirse ben defalarca söyledim kapımız açık`` yanıtını verdi.

``Sarıgül`ün liderliği elinizden almasından çekiniyor musunuz?`` denmesi üzerine Kılıçdaroğlu, ``Hayır`` karşılığını verdi...

``Kendinizi başarılı buluyor musunuz?`` sorusu üzerine ise Kılıçdaroğlu, ``Benim ölçütlerime göre, `ben başarılıyım` demek doğru değil. Siyasette başarının takdirini halk verir`` değerlendirmesinde bulundu.

Bu haberler de ilginizi çekebilir