• DOLAR 32.574
  • EURO 34.868
  • ALTIN 2433.112
  • ...
SON DAKİKA
Nuh Eğitim Der, 2013 Yılında da fakirlerin umudu oldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ŞIRNAK- Şırnak merkezli faaliyet yürüten Nuh Eğitim Kültür Sağlık ve Dayanışma Derneği, hayırlı çalışmalara imza atmaya devam ediyor. Düzenli olarak fakir yoksul ve ihtiyaç sahibi yetim ailelere sahip çıkan Nuh Eğitim Der, Ocak ayında Şırnak merkez ile beraber Merkeze bağlı Araköy (Qêrün) ve Geçitboyu (Bîryan) köylerinde muhtaç ailelerin yüzünü güldürdü.
 
Konu hakkında bilgi veren Nuh Eğitim Der Muhtaç ve İhtiyaç Sahibi Ailelerle Dayanışma ve Yardımlaşma Komisyonu Başkanı Zekeriye Tatar, "Nuh Eğitim Der Yardım Komisyonu olarak faaliyetlerimiz devam ediyor. Bir yandan tespit komisyonumuzun çalışmaları, öte yandan yardım çalışmaları aralıksız devam ediyor. Ocak ayında da hayırseverlerin yardımlarıyla, Şırnak merkezde daha önce tespit ettiğimiz 1. derecede öncelikli ihtiyaç sahibi 7 aile ile Üniversite öğrenimi görmek için Şırnak`a gelmiş öğrencilere, toplamda 27 adet gıda paketi, bir tüp ve 2. el bir buzdolabı yardımında bulunduk. Allah Azze ve Celle bu yardımları bizden esirgemeyen hayır sahiplerinin mallarına bereket katsın." İfadelerini kullandı.
 
Yardımlarının Şırnak il merkeziyle sınırlı olmadığını belirten Tatar, " İmkânlarımız el verdikçe merkez köy ve beldelerde bulunan ihtiyaç sahiplerine de ulaşmaya çalışıyoruz. Geçen ay yaptığımız yardımlar içinde Araköy ve Geçitboyu köylerinde bulunan 13 aileye de gıda yardımın da bulunduk."dedi.
 
Hayır sahiplerine de seslenen Tatar; " Bire bir yapılan tespitlerimiz ile gerçek ihtiyaç sahiplerini tespitimiz var. Bu konuda fakir ve yetim ailelere, ihtiyaç sahiplerine yardım etmek isteyenler olursa biz kendilerine her zaman yardımcı olmaya hazırız. Ayrıca bizi derneğimizin www.nuhegitimder.org adlı resmi sitemizden takip edebilir ve iletişim bilgilerimize de ulaşabilirler." Şeklinde konuştu. (Emcet Yalçın-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir