• DOLAR 32.554
  • EURO 34.915
  • ALTIN 2436.533
  • ...
CHP’li belediye ne yapmak istiyor?  Sapkın destekçilerinden çocuklara masal!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DOĞRUHABER

Bu yıl ilki düzenlenen ‘Masal İstanbul Festival’inin 'okul programında' yer alan iki masal anlatıcısının LGBTİ sapkınlığını desteklediği görüldü. Şeyda Çevik ve Argın Kubin adındaki sözde masal anlatıcılarının geçmişte sapkın grupların düzenlediği çalışmalarda yer aldığı ortaya çıktı.

SAPKINLARA BELEDİYE DESTESİĞİ

Sapkın grupların fıtrata saldırıları devam ediyor. Lanetlenmiş kavmin fiillerini işleyenleri normalleştirme çabalarına bir destek de CHP’li Küçükçekmece Belediyesinden geldi. Belediye, bu yıl ilki düzenlenen ‘Masal İstanbul’ festivalinde LGBTİ destekçisi kişileri çocukların karşısına çıkardığı görüldü.

MASAL ANLATICISI LGBTİ DESTEKÇİSİ ÇIKTI

Festivalin ‘okul programında’ çocuklara Youtube üzerinden masal anlattırılan Şeyda Çevik adındaki anlatıcının sosyal medya hesaplarında LGBTİ’yi destekleyen paylaşımlar yaptığı görüldü. Daha önce de belediyeler tarafından düzenlenen etkinliklere katılan Çevik, sapkın grupların ‘onur yürüyüşü’ olarak adlandırdığı günde yine aynı sapkınların simgesi haline gelen ‘gökkuşağı’ sembolünü paylaştığı görüldü. 

MASAL ADI ALTINDA SAPKINLIĞI ÖVMÜŞ

Yine çocukların karşısına masal anlatıcısı olarak çıkarılan Argın Kubin adındaki kişi ise LGBTİ sapkınlarının açtığı atölyelerde görev aldığı görüldü. Sapkınların Türkiye’deki resmi sitesi gibi görev yapan KAOS GL’de yer alan bilgilere göre Kubin, burada yazarlık atölyelerinde masal anlatıcılığı dersi vermiş. Ayrıca sapkın fikirlerin masallarda nasıl yer alması gerektiğini anlatan bir konuşma da yapmış.

BAKANLIKLAR NE YAPACAK?

Daha önce de çocuk kitaplarında çocuk istismarı, tecavüz ve diğer sapkınlıkların yer aldığı ortaya çıkmıştı. Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı bu kitaplarla ilgili toplatma kararı almış ve yazarları hakkında adli işlem başlatılmıştı. Çocukların karşısına masal anlatıcısı olarak çıkarılan LGBTİ destekçilerine karşı ilgili bakanlıkların nasıl bir yol izleyeceği ise merak konusu. Zira bu konuda kamuoyunun ciddi tepki gösterdiği biliniyor.

Bu haberler de ilginizi çekebilir