• DOLAR 32.518
  • EURO 34.966
  • ALTIN 2432.252
  • ...
15 Temmuz şehitleri için 251 hatim programı yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Şehitler Makamı ve Hafıza 15 Temmuz’un bulunduğu alanda yer alan camide yapılan programda, başta 15 Temmuz şehitleri olmak üzere tüm şehitleri için okunan hatimlerin duası yapıldı.

Ayasofya-i Kebir Camii müezzinlerinden Alpcan Çelik, Hafız Halil İbrahim Kurşun ve Şuheda Camii İmamı Ruhami Aras’ın yönettiği hatim programına, 15 Temmuz Derneği Başkanı İsmail Hakkı Turunç, şehit yakınları ve vatandaşlar katıldı.

Programda konuşan 15 Temmuz Derneği Başkanı İsmail Hakkı Turunç, pandemi dönemi bittiğinde programın farklı şehirlerde yapılmaya devam edeceğini söyledi.

Çok farklı duygularla Şuheda Camisine geldiğini belirten Ayasofya-i Kabir Camii müezzinlerinde Alpcan Çelik, “Fatih Sultan Mehmet Han’ın o güzel mührü vurduğu Ayasofya’dan Şuheda Camii’ne selam ediyoruz. Tüm şehitlerimize rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyorum. Cenabı Hak İnşallah böyle hainbir darbe girişimini bir daha ne ülkemize ne de dünyaya yaşatmasın diye bugün burada dua edip, Kur’an-ı Kerim okuduk.” diye konuştu. (İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir