• DOLAR 32.569
  • EURO 35.025
  • ALTIN 2421.893
  • ...
HÜDA PAR İstanbul 3'üncü Olağan Kongresi halka açık yapılacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

"İstanbul Ruhuyla Buluşuyor" sloganıyla 18 Ekim Pazar günü saat 14.00'da Şişli-Feriköy Spor Tesislerinde gerçekleştirilecek olan kongre ile ilgili İLKHA muhabirine değerlendirmede bulunan HÜDA PAR İstanbul İl Başkanı Erdal Elibüyük, tüm hazırlıklarını pandemi sürecini dikkate alarak gerçekleştirdiklerini söyledi.

"Kongremizi pandemiyi dikkate alarak düzenleyeceğiz"

İstanbul 3'üncü Olağan Kongre'sinin HÜDA PAR Genel Başkanı İshak Sağlam'ın katılımıyla gerçekleşeceğini belirten Elibüyük, "Malumunuz olduğu gibi salgın riski hala yüksek oranda devam ediyor. Kongremizi de bunu da dikkate alarak düzenleyeceğiz.  Alan futbol sahası büyüklüğünde bir yer. Burada oturma düzenini en az 1,5 metre şeklinde ayarlayacağız. Alana girişlerde misafirlerimizin ateşini ölçerek, hem çocuklar hem de yetişkinler için maske dağıtımı yaparak inşallah kongremizi yapacağız." dedi.

HÜDA PAR İstanbul İl Başkanı Erdal Elibüyük

"Aziz İstanbul'un yitirilmeye başlanmış değerlerini fetih ruhuyla yeniden diriltmek için çalışıyoruz"

2'nci Olağan Kongre'den bu zamana kadar İstanbullularla buluşmak, evlerine misafir olup çaylarını kahvelerini içmek adına yoğun bir çalışma içerisinde olduklarını kaydeden Elibüyük, "Bu anlamda tabiri caizse İstanbul'u sokak sokak, cadde cadde arşınladık. İki yıl boyunca tüm teşkilatlarımızla İstanbul'a hizmet etmenin, hizmet edebilmenin gururunu yaşadık. Bu kongreye de giderken 'İstanbul Ruhuyla Buluşuyor' dedik. Özellikle saha çalışmalarında şunu gördük. İstanbul hızla betonlaşıyor. Hızla betonlaşan İstanbul, ruhunu kaybediyor, tarihini, komşuluk ruhunu yitiriyor. Tüm medeniyet değerlerinde adeta kopartılarak ruhsuz, çarpık bir şehir inşa etmişler. O yüzden aziz İstanbul'un tekrardan fetih ruhuyla yitirilmeye başlanmış tüm medeniyet değerlerinin tekrardan inşası ve yeni bir ruhla var olan ruhu canlandırarak, dirilterek inşallah bu çalışmalarımızı yürüteceğiz." şeklinde konuştu.

"HÜDA PAR bir kadro hareketidir"

İstanbul İl Başkanlığı için yeni aday olup olmayacağına ilişkin de konuşan Elibüyük, son olarak şu ifadeleri kullandı:

HÜDA PAR olarak yola çıktığımız günden bu yana hep şunu vurguladık. HÜDA PAR bir kadro hareketidir. Partimizin hangi kademesinde olursak olalım başkan veya yönetimdeki tüm kardeşlerimizin birbirinden farkı yoktur. Sadece sorumluluk alanları vardır.  Bu anlamda İstanbul'da bu dönem sürpriz olsun. Ancak partimizin hangi kademesinde olursak olalım hizmet etmekten onur duyarız. İnşallah pazar günü yapılacak kongre ile İstanbul il başkanının kim olacağı ortaya çıkacaktır. (İLKHA) 









Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir