• DOLAR 32.596
  • EURO 34.863
  • ALTIN 2495.215
  • ...
11 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğünün yaptığı çalışmalar ile ilgili açıklamada bulundu.

Yapılan açıklamada, müşteki G.K. isimli şahsın 6 suçtan kaydı bulunan T.K. isimli şahsın ikametinde 19 suçtan kaydı bulunan R.B. ile tartıştığı, şüpheli R.B, müştekinin içerisinde 115 bin TL ile cep telefonunun bulunduğu çantasını alarak kaçtığı belirtilen açıklamada, şüpheli R.B’nin yakalandığı, üzerinden 6 bin 100 TL paranın çıktığı çantanın yer gösterme yaptırılarak bulunduğu ifade edildi.

Olayla ilgili şüpheli 27 suçtan kaydı bulunan R.O. isimli şahsın evinde yapılan ev aramasında gasp ve yağma suçundan 11 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan S. K. ile R.O. isimli şahsın gözaltına alındığı, Adli makamlara sevk edilen R.B’nin tutuklandığı, diğer şüpheli T. K.'nin ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldığı açıklamasında bulunuldu.

Kiltepe Mahallesi Paşazade Caddesi üzerinde bir şahıstan 1 havalı tabancanın ele geçirildiği, Göztepe Mahallesinde bir şahsın yapılan GBT sorgusunda “Malatya 3. Ağır Ceza Mahkemesince uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapma ve sağlama” suçundan arandığı tespit edildiği kaydedilen açıklamada, İsmetiye Mahallesi Turgut Temeli Kavşağı üzerinde bir araç içerisinde O. A. ve G.P. isimli şahıslardan 10 uyuşturucu hap ve beyaz poşet içerisinde uyuşturucu olduğu değerlendirilen beyaz toz ele geçirildiği belirtildi.

Cezmi Kartay Caddesi üzerinde bir şahsın “Silahla Yağma suçundan Malatya 4. Ağır Ceza Mahkemesince arandığı” tespit edildiği, Cemal Gürsel Mahallesi Karagöz Caddesi üzerinde bir araç içerisinde bulunan S.Ç. isimli şahıstan 20 fişeğin ele geçirildiği açıklamasında bulunuldu.

Çöşnük Mahallesi İyilik Sokakta bir ticari taksi içerisinde bulunan 2 şahıstan toplam 110 uyuşturucu hapın ele geçirildiği, Beşkonaklar Caddesi Beykoz Sokakta üzerinde yaşanan meskûn mahalde ateş etme konusu ile ilgili tespit edilen bir aracın Boztepe Caddesi üzerinde alındığı, araç sürücüsü E.K. isimli şahıstan 2 tabanca ile 11 fişeğin ele geçirildiği belirtilen açıklamada, il merkezinde durdurulan bir araç içerisinde bulunan iki şahıstan üç parça halinde narkotik maddenin ele geçirildiği ve Kışla Caddesinde bir İş Merkezinde meydana gelen silahla yaralama olayı ile ilgili O.Ö. isimli şahsın üzerinden 1 tabanca ile 2 fişeğin ele geçirildiği açıklamasında bulunuldu. (İLKHA)













Bu haberler de ilginizi çekebilir