• DOLAR 32.323
  • EURO 35.113
  • ALTIN 2298.801
  • ...
SON DAKİKA
HAMAS: Normalleşmeci ülkeler "zillet" içerisinde!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HAMAS, siyonist işgal rejimi hükümetinin sözde başbakanı Benyamin Netanyahu'nun normalleşme(!) anlaşmaları hakkında yaptığı son açıklamanın, onunla ilişkileri normalleştirme çabası içindeki ülkelerin içine düştüğü zilleti ve bundan istifade eden tek tarafın siyonist işgal rejimi olduğunu ortaya koyduğunu açıkladı.

HAMAS sözcüsü Hazım Kasım, Netanyahu'nun normalleşme anlaşmalarının güçlüye meyilden kaynaklandığını ve siyonist işgal rejimi ile ilişkileri normalleştirmeyi diğer ülkelerin istediğini dile getirdiğine dikkati çekerek bunun işgal rejimiyle ilişkileri normalleştirmeye çalışan ülkelerin ulusal açıdan içine düştükleri zilleti gözler önüne serdiğini vurguladı.

Kasım açıklamasında, Netanyahu'nun normalleştirme anlaşmalarını siyonist işgal rejimi parlamentosu Knesset'e takdim ederken gösterdiği şımarıklığın ve kendini beğenmişlik tavrının bu işten kârlı çıkan tarafın sadece siyonist işgal rejimi olduğunu gözler önüne serdiğine dikkat çekti.

Netanyahu dün sabah yaptığı açıklamada "Bu bölge sadece güçlüye saygı göstermektedir ve burada zayıf her zaman ezilmektedir" ifadesini kullanarak, normalleşme çabası içindeki Arap ülkelerinin aslında siyonist işgal rejiminin güçlü olması sebebiyle bu yakınlaşma içine girdikleri mesajı vermeye çalışmıştı.

İşgal rejimi ile BAE'nin ilişkileri normalleştirme konusunda geçtiğimiz ayın ortasında ABD'nin başkenti Washington'da imzaladığı anlaşma geçtiğimiz pazartesi günü siyonist işgal rejimi tarafından dün de siyonist işgal rejimi parlamentosu Knesset tarafından onaylandı.

(İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir