• DOLAR 32.603
  • EURO 34.877
  • ALTIN 2497.306
  • ...
Büyükşehir`de  İç denetimi etkin hale getirecek proje
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ADANA- Büyükşehir Belediyesi kurumsal yapılanmasını güçlendirmeye yönelik iç denetim mekanizmasını daha etkin kılmak için hazırlanan projeyi uygulamaya koydu.

 

Projenin anlatıldığı toplantıda konuşan Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Kurumsal yapılanmanın önemine değindi, Büyükşehir Belediyesinin projenin uygulanmasıyla dünyaya model olabileceğini kaydetti.

 

Projenin hem mevcudun tespiti hem de geleceğin yol haritasının belirlenmesine katkı koyacağını belirten Aldırmaz; \"Büyükşehir Belediyesi büyük bir organizasyondur. Yılların alışkanlıkları var. Hizmet veren tüm belediye başkanları kendi anlayışları çerçevesinde iyi şeyler yapmışlar. Onlara saygı duyuyorum. Ama biz onlardan bir adım önde olmak zorundayız. Genç bir kadromuz var. Aramızda hanımefendiler var. Onlar daha özverili çalışıyorlar. Burada genel tema; hem yetkili hem de sorumlu olarak yasal ve hızlı çalışmaktır. Buradaki arkadaşlarıma ayrı ayrı kefilim. Hiçbir zaman hiçbir konuda bilerek bir yanlışın içinde olmazlar.\"şeklinde konuştu.

 

Projeyi yürütecek ekibin başındaki isim Erkan Karaarslan da, proje kapsamında etkili bir süreç yönetimi kurulacağını, tüm iş akışlarının çıkartılıp bunların analiz edileceğini ve yazılıma alınacağını bildirdi. Karaarslan toplantının son bölümünde Büyükşehir Belediyesi üst yöneticilerinin konuyla ilgili sorularını yanıtladı.
(Ayhan Kaya-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir