• DOLAR 32.468
  • EURO 34.551
  • ALTIN 2474.68
  • ...
Yılanların yuva yaptığını iddia ettiği evini yıktı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

11 nüfuslu Koçak ailesinin Ağrı merkeze bağlı Yolluyazı (Dambat) köyünde ikamet ettikleri evlerine yılanlar dadandı.

Aile, yılanların musallat olduklarını iddia ettikleri evlerini temizleyemeyeceklerini anlayınca son çare olarak yıkma kararı aldı. Yıllardır ikamet ettikleri evi yıkan Mustafa Koçak ve ailesi, geçici olarak ağa​beyinin evinde misafir olarak kalıyor.

Aile reisi Mustafa Koçak, "Evimize yılanlar dadandığından dolayı yıllardır ikamet ettiğimiz evimizi yıktık. Yılanların yuvasını, yumurtalarını ve birkaç tane de yılan bulduk. Şu anda da var, yılanlar burada, duvarların arasına girmişler, 3-4 gündür çalışma yapıyoruz, varsa diğer yılanları da çıkaralım diye. Akşam eve gittiğimizde de duvarların üstüne çıkıyor yılanlar, onları fark edip dışarı çıktığımızda da hemen yuvalarına giriyorlar. Bu sorunumuzun çözülmesi için yetkililerden bir yardım bekliyoruz." dedi.

Buranın komşular için de tehlikeli olduğunu belirten Koçak, "İlk olarak küçük çocuğum mutfakta fark etti yılanı, daha sonra oturduğumuz salonun ortasına da bir tane yılan düştü. Pencereden gelmiştir diyerek önemsemedik. Sonraki gün tavandan bir tane yılan daha düşünce, yılan yuvası olduğunu düşünerek tedbir almaya başladık. O geceyi ağabeyimin evinde geçirdik, ertesi gün evin üstünü açtık çok sayıda yılanla karşılaştık. Komşular bizim sokaktan geçmeye korkuyor. Şu an evimizi yıkmak zorunda kaldık, misafir kalıyoruz, zor durumdayız. Devletten yardım bekliyoruz." dedi. (İLKHA)

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir