• DOLAR 32.388
  • EURO 35.075
  • ALTIN 2326.544
  • ...
Diyarbakır'da cadde ve sokaklar kışa hazırlanıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Yaklaşan kış mevsimi öncesinde yeni yol yapım, bakım ve asfaltlama çalışmalarını yoğunlaştıran Bağlar Belediyesi, Bağcılar Mahallesi'ndeki bazı cadde ve sokaklarda asfaltlama çalışmalarını tamamlayarak ulaşıma hazır hale getirdi.

60 bine yakın nüfusu ile eski Bağlar bölgesinin en büyük yerleşim yerlerinden olan 5 Nisan Mahallesi’nde ise birçok sokakta kaldırım yenileme çalışması yapıldı. Sökülen ve bozulan parke taşları yenileriyle değiştirilirken, ekiplerin çalışması sonrasında bazı bölgelere de ilk kez kaldırım ve parke taşı çalışması yapıldı.

İlçe halkının ferah ve huzurlu yaşam koşullarını iyileştirmek için çalışma yürüttüklerini belirten Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, "Biz bu çalışmaları aslında yıl boyunca hiçbir mazerete mahal vermeden yerine getiriyoruz. Şu ana kadar kırsal yerleşim yerlerinde yol hizmeti ulaştırmadığımız adres kalmadı. Bağlar'da ilçe tarihinin en büyük asfaltlama ve kaldırım yenileme çalışmalarını gerçekleştiriyoruz. Halkımızın layık olduğu yaşam koşullarına kavuşması adına seferberlik ruhuyla çalışıyoruz. Her geçen gün yeni yapıların yapıldığı ve büyüme hızı yüksek olan bir ilçeyiz. Biz de çalışmalarımızı bu paralelde yürütmeye devam edeceğiz. Niyetimiz hizmet olduktan sonra aşılmayacak engel yoktur. Bizim belediyecilik anlayışımızda halkın tüm taleplerini anlayışla karşılayarak gereğini yapmak vardır." dedi. (İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir