• DOLAR 32.527
  • EURO 34.997
  • ALTIN 2435.374
  • ...
Adana basınından kısa başlıklar
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ADANA - 13 Şubat 2013 Çarşamba günü Adana`da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:


ADANAHABER GAZETESİ: ADANA`DAN HAVALANDI TARSUS`TA DÜŞTÜ
Adana Şakirpaşa Havalimanı`ndan havalanan Türk Hava Kurumu`na ait eğitim uçağı, Tarsus`a bağlı Camilimanda köyü ile Çamtepe köyü yakınlarında narenciye bahçesine düştü. Çevredeki köylülerin ihbarı üzerine olay yerine acil sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Uçağın pilotu Murat Can olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralanan pilot adayı Seyit Topal ise Tarsus Devlet Hastanesi`ne kaldırıldı.


Avukat suç işlemez diye bir kural yok
Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Ahsen Coşar, çeşitli olaylardan dolayı 46 avukatın tutuklu bulunduğunu belirterek, \"Avukatlar suç işlemez diye bir şey yok, ancak hukukun çizdiği sınırlar içinde yargılanmalıdırlar\" dedi.


İnşaat fuarı kapılarını açıyor
TÜYAP tarafından Çukurova Belediyeler Birliği, Makine ve İnşaat Mühendisleri Odası işbirliği ile düzenlenen `İnşaat, Isıtma-Soğutma ve Kent Fuarı` yarın Adana`da açılıyor. Fuara, 12 ülkeden 205 firmanın katılması bekleniyor.


5OCAK GAZETESİ: YÜREĞİR`DE KENTSEL DÖNÜŞÜMÜN İLK KAZMASI YAZ AYINDA VURULACAK
Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, kentsel dönüşüm çalışmalarını, vatandaşlarla diyalog halinde yürüttüklerini söyledi. Çelikcan, ilçede ilk kazmanın yaz ayında Kışla mahallesine vurulacağını söyledi.


Abdestimizden şüphemiz yok
Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, Adana`da tespit ettikleri ciddi yanlışlar tespit ettiklerini, bunların peşini bırakmayacaklarını söyledi. Rant peşinde olmadıklarını, ranta da müsaade etmeyeceklerini vurgulayan Coş, `Bizim abdestimizden şüphemiz yok` dedi.

Hırsızlık zanlısı yakalanınca devleti suçladı
Adana`da, bir eve girmek üzereyken polis tarafından yakalanan 5 zanlıdan biri adliyeye sevk edilirken, \"Devlet suçlu biz bir şey yapmadık\" diyerek kendini savundu. (Ayhan Kaya-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir