• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Van basınında öne çıkan başlıklar
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
VAN - Van`dan yayın yapan gazete ve yerel haber sitelerinden bazı haber başlıkları şu şekilde;


VAN OLAY GAZETESİ: RAHMETELİ GIDA BANKASI OCAK AYI FAALİYET RAPORUNU AÇIKLADI
Van Rahmeteli Gıda Bankası ve Muhtaçlarla Dayanışma Derneği Ocak ayı faaliyet raporunu kamuoyu ile paylaştı.

Köylüler Camileri için yardım bekliyor
Van`ın Gürpınar (Payizawa) ilçesine bağlı Yurt Başı (Şexan) köyü sakinleri, yapımı devam eden camileri için hayırseverlerden yardım talebinde bulundu.

Kadın girişimciler kurulundan vali Karaloğlu`na ziyaret
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Van Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi başkan ve üyeleri, Van Valisi Münir Karaloğlu`nu ziyaret etti.


GAZETE VAN: DOĞU ANADOLU KALKINMA AJANSI (DAKA) OSB`YE TAŞINIYOR!
Van Organize Sanayi Bölgesi ile Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı arasında imzalanan protokolle Kalkınma Ajansı Organize Sanayi Bölgesine taşınacak.

Van belediyesi kent estetik kurulu çalışmalarına başladı
Van Belediyesi tarafından kurulan Kent Estetik Kurulu, çalışmalarına başladı. Kent Estetik Kurulu, bundan böyle kentte yapılacak her türlü yapı, meydan, park, refüj gibi alanların düzenlenmesinde fikir belirterek bu süreçlere müdahil olacak.


VAN HAVADİS: YYÜ`LÜ ÖĞRENCİLERDEN KÖY OKULU YARARINA KERMES
Güzel Sanatlar Eğitimi Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Serap Yükrük ile 4`ncü sınıf öğrencileri tarafından Gürpınar`a bağlı Işıkpınar Köyü İlköğretim Okulu yararına kermes düzenlendi.

New Yourk Post: Sarai uyuşturucu kuryesiydi
ABD`nin önde gelen gazetesine göre, FBI ABD`li turistin uyuşturucu kaçakçılığı ile ilgisi olduğunu ileri sürüyor.


VAN SESİ: KALICI TESİSLER KURMAK İSTİYORUZ
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Van Bölge Müdürü Cengiz Polater, Van`ın spor tesisleri konusunda büyük eksikliklerinin olduğunu belirterek, \"Ortaokul çağlarına kadar inen madde bağımlılığından çocuklarımızı kurtararak spora teşvik etmeyi arzuluyoruz.

Yardımseverler okulu eğitime açıldı
2Van Eğitim Derneği`nin katkılarıyla yapılan Türkiye Yardım Sevenler Derneği Anadolu Lisesi düzenlenen törenle eğitim öğretime açıldı.


ŞEHRİVAN: \"KAPIKÖYDE ESNAFA ZULÜM UYGULANIYOR\"
Türkiye- İran arasında bulunan Kapıköy Sınır Kapısı`nı kullanarak küçük çaplı ticaret yapmaya çalışan vatandaşlara, gümrük personeli tarafından zulüm yapıldığını ve kapının sık sık kapalı tutulduğunu söyleyen Van Esnaf ve Sanatkârlar odası (ESOB) Başkanı Faruk Alpaslan, Kapıköy sınır kapısında esnafa reva olarak görülen tutumum tamamen bir zulme dönüştüğünü belirtti.


PRESTİJ: `NİTELİKLİ ELEMANA İHTİYAÇ OLACAK`!
Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Van İl Koordinasyon Kurulu Sekreteri Şemsettin Bakır, Van`ın büyükşehir olmasının ardından \"sevinelim mi yoksa üzülelim mi\" şeklinde ikileme girdiklerini belirterek, \"Van Belediyesi ve ilçe belediyelerin teknik ve bilgi açısından teknik hizmet götürme kapasitesinin yetersiz olduğu bilinmektedir.


VAN HABER: Van`da deprem
Van`da, meydana gelen 4.3 büyüklüğündeki sarsıntı büyük korkuya neden oldu. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü`nden alınan bilgiye göre, saat 19.00`da merkez üssü Çitören meydana gelen 4.3 büyüklüğündeki sarsıntı büyük korkuya neden oldu. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir