• DOLAR 32.367
  • EURO 34.986
  • ALTIN 2325.236
  • ...
Hamile kılığında uyuşturucu saklayan kadın ve 2 kişi gözaltına alındı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Edinilen bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Oğuzeli ilçesi Çaybaşı Mahallesi'nde şüphe üzerine plakası açıklanmayan otomobili durdurdu. Otomobilde yapılan aramada, sürücü M.F.G'nin üzerinde ve otomobilde kaputunun altına gizlenmiş 450 gram esrar ile hassas terazi ele geçirildi.

Otomobildeki hamile görünümlü T.G. isimli kadının davranışlarından şüphelenen jandarma ekipleri, kadını Oğuzeli Devlet Hastanesi'ne götürdü. Burada hemşire tarafından yapılan aramada, T.G'nin karın kısmına gizlenmiş 420 gram esrar bulundu.

Kadın ve araçtaki 2 şüpheli gözaltına alındı.

Uyuşturucu imalatı yapan işyerine baskın: 4 gözaltı

Öte yandan, merkez Şahinbey ilçesi Karatarla Mahallesinde bir işyerine düzenlenen operasyonda, bir kilogram sentetik uyuşturuc, bir kilogram uyuşturucu çoğaltımında kullanıldığı değerlendirilen kimyasal madde, 706 gram kurşun asetat, 525 gram sodyum klorür, 266 gram aseton, 55 gram fenolftalein, 2 adet tabanca ve uyuşturucu ticaretinden elde edildiği tahmin edilen bir miktar para, bir adet ısıtıcı ocak ve çoğaltım merkezinde kullanıldığı tespit edilen çeşitli materyaller ele geçirildi.

Operasyonda 4 şüpheli gözaltına alındı. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir