• DOLAR 32.357
  • EURO 35.114
  • ALTIN 2307.392
  • ...
Yolcu Otobüsü İle Otomobil Çarpıştı: 3 Ölü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Nevşehir`in Ürgüp Caddesi üzerinde Cafer Karmas yönetimindeki 42 AEB 13 plakalı bir yolcu otobüsü, Kocaçay Kavşağı`na geldiği sırada, Uçhisar beldesi yönüne dönüş yapmakta olan Derviş Şafak`ın idaresindeki 50 EZ 070 plakalı otomobil ile çarpıştı.

Kazada, otomobil sürücüsü Derviş Şafak(25) araç içerisinde sıkışarak hayatını kaybetti. Aynı otomobilde bulunan Şükriye Nazar Tosun(3) ,Cemalettin Tosun (28), Halil Ege Tosun(5) ve Cemalettin Tosun da sıkıştıkları otomobilden Nevşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerince çıkartıldı. Yaralılar, 112 Acil Servis ekipleri tarafından Dr. İ.Şevki Atasagun Devlet Hastanesi başta olmak üzere çeşitli özel hastanelere sevk edildi.

Kazada ağır yaralanan Şükriye Nazar Tosun(3) ile Cemalettin Tosun(28) yapılan tüm müdahalelere karşın hayatlarını kaybederken, ağır yaralı oldukları belirtilen 5 yaşındaki Halil Ege Tosun ile Erdem Avşar da Nevşehir İ.Şevki Atasagun Devlet Hastanesi`nde tedavi altına alındı. Yaralı çocukların hayati tehlikelerinin bulunduğu öğrenildi.

Kaza sonrasında otobüs şoförü Cafer Karmas polis tarafından sorgulanmak üzere gözaltına alındı.
Otobüsteki bazı yolcular, otobüsün kırmızı ışıkta geçtiği bir sırada kazanın meydana geldiğini ileri sürdü.
Nevşehir-Ürgüp karayolunda ulaşım tek şeritten verilirken, kaza ile ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü öğrenildi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir