• DOLAR 32.367
  • EURO 35.184
  • ALTIN 2323.966
  • ...
Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Perilikaya Mahallesine yapılan 210 konutun inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.

Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Tahmazoğlu, 2021 yılında dar gelirli aileler için yeni konutların yapılacağını söyledi.

Vatandaşları ev sahibi yapmaya devam edeceklerini ifade eden Tahmazoğlu, “Şahinbey Belediyesi olarak, ilçemizdeki konut ihtiyacını karşılamak üzere, şu ana kadar 9 binin üzerinde konut inşa ettik. TOKİ ile yapılan yaklaşık 2 bin konutla birlikte, toplamda 11 bine yakın konut inşa ettik. Bunların yarısı sosyal konut olarak dar gelirli vatandaşlarımıza verildi. Şu anda yeni yaptığımız konutlarımızı da en geç 6 ay içerisinde tamamlayarak, ihtiyaç sahibi ailelerimize teslim edeceğiz.” dedi.

Tahmazoğlu, “Bunun dışında başka konut projelerimizde var. Vatandaşlarımızın bu konuda bir beklenti içerisinde olduğunu biliyorum. Şu anda TOKİ’nin ilçemizde bin 900 tane konut inşaatı var. Bizde Şahinbey Belediyesi olarak hazırlıklarımızı yapıyoruz. İnşallah yeni alanlarla birlikte sosyal konut yapmak üzere hazırlıklarımızı tamamladık. 2021 yılında dar gelirli vatandaşlarımızı konut sahibi yapmak üzere projelerimizi açıklayacağız. Konutlarımızın Şahinbey’imize hayırlı olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı. (İLKHA)



Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız