• DOLAR 32.547
  • EURO 34.832
  • ALTIN 2425.542
  • ...
Rahmeteli Gıda Bankası Ocak Ayı Faaliyet Raporunu açıkladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
VAN- Van Rahmeteli Gıda Bankası, Ocak ayı faaliyet raporunu açıkladı.
Faaliyet raporunda her ay düzenli olarak yapılan yardımların bu ay da artarak devam ettiğine vurgu yapılarak, ay içerisinde birinci derece de muhtaç olan 216 aile ve ikinci derecede muhtaç olan 200 olmak toplam 416 aileye yardım paketi ulaştırıldığı kaydedildi.
 
"Ocak Ayında 416 Ailemize Gıda Paketi Ulaştırdık"
Konuyla ilgili olarak basına bilgi veren Van Rahmeteli Gıda Bankası Yardım Komisyonu Başkanı Yalçın Tay, yardım faaliyetlerini her ay arttırarak devam ettirdiklerini belirterek, "Her ay düzenli olarak yaptığımız yardım çalışmaları çerçevesinde bu yılın ilk ayı olan Ocak ayında birinci derecede muhtaç olan 216 ailemiz ve ikinci derecede muhtaç olan 200 ailemize gıda paketi ulaştırdık. Yani toplamda Ocak ayı içerisinde 416 ailemize gıda paketi ulaştırdık." dedi.
 
"Yardım Faaliyetlerimiz Artarak Devam Ediyor"
Birinci derecede muhtaç olan 216 aileye yardımlarını evlerine götürmek suretiyle birinci elden teslim ettiklerini hatırlatan Yalçın Tay, "Bu sayede hem ailelerimizi ziyaret etmiş olduk. Hem de yardım paketlerini birinci elden teslim ettik. İnşallah bu yardım faaliyetlerimiz her gün artarak devam edecektir. Yardımlarımızın dağıtmada yardımcı olan gönüllü kardeşlerimiz, maddi ve manevi alanda bizlere destek veren tüm esnaf ağabeylerimiz ve hayırsever kardeşlerimizden Allah razı olsun" diye konuştu.
 
Öte yandan Van Rahmeteli Gıda Bankası tarafından geçtiğimiz aylarda başlatılan, birinci derecede muhtaç ailelerin yardımlarının evlerine götürülme çalışmalarının devam ettiği vurgulandı. (Murat Dalgın-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir