• DOLAR 32.505
  • EURO 34.963
  • ALTIN 2434.011
  • ...
Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Gaziosmanpaşa'da düzenlenen temel atma töreninde konuşan Çevre ve şehircilik Bakanı Murat Kurum, İstanbullulara nefes aldıran, şehrin gürültüsünden uzak sosyal yaşam alanlarını üretmeye devam edeceklerini söyledi.

Kurum, "Şimdi bölgedeki ilçe belediyelerimizle birlikte yapacağımız gençlerimizi, yaşlılarımızı mavi ve yeşil ile tarih ile buluşturan İstanbul'un yeni yeşil koridoru İstanbul'umuz için hayırlı olsun." dedi.

 

Açılışta bir konuşma yapan İstanbul Valisi Ali Yerlikaya ise, "Kentsel dönüşüm çok zorlu bir süreç, bunu kabul ediyoruz. Sayın cumhurbaşkanımız liderliğinde bedeli ne olursa olsun önce insan ilkesiyle kentsel dönüşüm seferberliğinde de inşallah hedefe ulaşacağız. Kentsel dönüşüm terörle mücadele kadar önemlidir. Büyük İstanbul dönüşümü çalışmalarına himaye ve desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Çevre ve şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum'a İstanbullular adına şükranlarımı arz ediyorum." diye konuştu.

Bağlarbaşı Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli Çevre ve şehircilik Bakanı Murat Kurum'un düğmeye basmasıyla atıldı. (İLKHA)









Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız