• DOLAR 32.542
  • EURO 34.891
  • ALTIN 2477.119
  • ...
Tarsus`ta muhtaç aileler sevindirildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MERSİN- Organize ettiği sosyal ve kültürel etkinliklerle Tarsusluların teveccühünü kazanan Mustazaflar Cemiyeti Tarsus şubesi düzenli olarak yaptığı yardımlarına devam ederek fakir ve muhtaçların yüzünü güldürmeye devam ediyor.

 

Yardım faaliyetleriyle zengin ile fakir arsında köprü olamaya çaba gösterdiklerini belirten Mustazaflar Cemiyeti Tarsus Şubesi, Yardım Komisyonu Başkanı M. Ali Kutan, \"Derneğimiz, Allah`ın izniyle her ay düzenli olarak yaptığı yardımlarına devam ederek, bu ayda bir çok aileye gıda yardımı ve ayrıca giyim yardımı yaptı. Yardımlarımızı bire bir gönüllülerimizin üyelerimizin tespitleri ile yapıyoruz. Tespit edilen birinci derece muhtaç aileler, her ay düzenli olarak yardım yapmaktayız.\" dedi.

 

Düzenli yardımların sürdürülebilir olması için hayırsever vatandaşlara da görev düştüğünü hatırlatan Kutan, \"Sosyal adaletin sağlanmadığı, israfın haddi hesabını aştığı bir zamanda biz buradan başta Tarsuslu olmak üzere tüm hayırseverlere sesleniyoruz. Gelin bu mağdur, muhtaç olan ailelerin bekleyen gözlerine bir umut da siz olun. Bizler yardımlarınıza aracılık etmeyi bekliyor. İnşallah sizin bu yardımlarınızla bir nebze de olsa bu insanların ihtiyaçları giderilmiş olur ve onlar da mutlu olurlar\" dedi. (A. Hakim Kurt-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir