• DOLAR 32.602
  • EURO 34.846
  • ALTIN 2498.144
  • ...
CHP hedef gösterdiği Dr. Ali Edizer tabiplik görevinden de açığa alındı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Sosyal medyadaki paylaşımları sonrasında Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki başhekim yardımcılığı sözleşmesi feshedilen ve görevinden alınan Ali Edizer'in kadrosu, Sağlık Bakanlığı müfettişlerinin önerisiyle, Güdül Devlet Hastanesine gönderilmişti. Edizer'in, soruşturmanın selameti açısından Bakan Fahrettin Koca'nın talimatıyla tabiplik görevinden de el çektirildiği öğrenildi.

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Ali Edizer, sosyal medya hesabından ATV'de yayınlanan bir programın çirkef görüntülerini eleştirdiği için Sağlık Bakanlığı Teftiş Kurulu tarafından yapılan incelemeden sonra sözleşmesi feshedilerek görevinden alınmıştı.

"İnsan yuvasını yıkar mı?"

Edizer, sosyal medyadan paylaştığı videoda, "Neden aldatıyorsunuz? Bir başkasını seviyorsanız, onu da alın. İnsan yuvasını yıkar mı? Medeni kanunla zaten mücadele ediyoruz" ifadelerini kullanmıştı.

CHP'li Özel: "Sayın Bakan gereğinin yapılacağını iletti"

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, konuya ilişkin Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile görüştüklerini belirtmiş ve "Sayın Bakan, duyduğu rahatsızlığı! ifade etti, gereğinin yapılacağını iletti." ifadesini kullanmıştı.

"Klasik CeHaPe hazımsızlığı ve edepten ve hayâdan mahrum…"

Dr. Ali Edizer, twitter hesabı üzerinden şu paylaşımda bulunmuştu:

Destek veren ve dua eden kardeşlerime teşekkür ederim. Ortada bir sıkıntı da yok zaten. Klasik CeHaPe hazımsızlığı ve edepten ve hayâdan mahrum bir topluluğun sosyal medya üzerinden kendilerine yakışır bayağı yorum ve hakaretler. O kadar. Kem söz sahibinindir...

Dünya Çocuk Hakları Derneği ve Türkiye Aile Meclisi Başkanı Adem Çevik de zinakarlar hakkında suç duyurusunda bulunmuştu

Dünya Çocuk Hakları Derneği ve Türkiye Aile Meclisi Başkanı Adem Çevik, İstanbul Çağlayan Cumhuriyet Başsavcılığına ATV'de Esra Erol'un programında yaşanan rezalete ilişkin suç duyurusunda bulunarak şikayet dilekçesinde şu ifadelere yer vermişti:

"…Zinakarı, zinasını kocasının huzurunda 'Allah’a şükrederek!' kutlayan kişi ve buna zemin hazırlayan medya, aynı zamanda eşi zina eden erkek ve başka bir kadınla evli olan komşusunun resmi eşine karşı da suç işlemiştir…" (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir