• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
`CIA`nın Yeni Başkanı Müslüman` İddiası!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bu ilginç iddia, FBI`ın eski "İslam uzmanı" olan John Guandolo tarafından ortaya atıldı. 25 yıllık CIA kariyeri bulunan John Brennan İrlanda`dan göç eden Katolik bir aileden geliyor. Ancak John Guandolo, Brennan`ın Suudi Arabistan`da görev yaparken İslam dinine geçtiğini ileri sürdü.

Habere göre  Brennan, Riyad`da "CIA İstasyon Şefi" olarak çalışmıştı. Guandolo, Brennan`ın başka istihbarat servislerinin safına çekilmek istendiğini de savunarak, "Brennan ya bir hain ya da girdiği çevrelerde ne yapacağını bilemiyor" dedi.

FBI`DA 8 YIL ÇALIŞTI

Bir radyo programında konuşan Guandolo, Brennan`ın Müslüman olduğuna dair güvenilir tanıkları olduğunu söyledi. Guandolo, Suudi hükümeti için çalışanların Brennan`ın İslam`ı seçmesini sağladığını iddia ederek "Brennan naif, budala, tehlikeli biçimde cahil ve CIA`da görev için uygun olmayan biridir" diye konuştu. Eski bir deniz piyadesi olan John Guandolo FBI`da 8 yıl çalıştı ve iki kez "araştırmacı istihbarat ödülü" aldı. ABD`deki sağcı çevreler, Obama`nın ABD Başkanı olmasıyla Müslüman Kardeşler`in devlete sızmaya başladığını iddia ediyorlar.

Haber Türk


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir