• DOLAR 32.603
  • EURO 34.811
  • ALTIN 2498.603
  • ...
Arkadaşların tabanca ile oyunu kanlı bitti: Bir ölü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Olay, Nizip ilçesi Dutlu Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Vedat Caner (22) arkadaşı Uğur G'nin fıstık arazisine yardım etmek için gitti. Tarlada ismi öğrenilemeyen diğer arkadaşı ile birlikte bir taşın üzerine şişe koyarak silahla ateş etmeye başladılar.

Uğur G. taşların üzerindeki şişelere ateş ederken, Caner'den ise şişeleri düzeltmesini istedi. Şişeleri düzeltemeye giden Caner, arkadaşı Uğur G’nin elindeki silahın ateş alması sonucu vurularak ağır yaralandı.

Caner kanlar içinde yere düşerken, haber verilmesi üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ağır yaralı Caner, bölgeye gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Doktor Ersin Arslan eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Hastanenin Yoğun Bakım Ünitesi'nde tedavi altına alınan Caner, burada yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Caner’in cenazesi olay yerinde savcı ve jandarmanın yaptığı incelemenin ardından, otopsi işlemleri yapılmak üzere Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Olayın ardından gözaltına alınan Uğur G. ise sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. (İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir