• DOLAR 32.555
  • EURO 34.872
  • ALTIN 2436.131
  • ...
Batman basınında bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - Batman yerel gazetelerinde bugün yer alan bazı haber özetleri şöyle:


BATMAN BASIN.COM: HÜDA-PAR`DAN ÇARPICI AÇIKLAMALAR
Hür Dava Partisi (HÜDA-PAR) Türkiye`deki ve dünyadaki gelişmelerle ilgili çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

MÜSLÜMANLAR SEVGİLİLER GÜNÜNDEN UZAK DURMALI
Müslüman`ın örf ve adetlerinde sevgililer gününün yeri olmadığını ifade eden kanaat önderleri, Sevgililer gününün Hıristiyan`ların âdeti olduğunu ve Müslümanların bu tür adetlerden uzak durulması gerektiğini söyledi.


BATMAN MEZOPOTAMYA GAZETESİ: MÜSİAD`DAN MALİ DESTEKLER TOPLANTISI
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Batman Şubesi, \"Mali Destekler\" konulu bir toplantı düzenlendi.

İHH`DEN YETİMLERE YARDIM
İnsani Yardım Vakfı`nın (İHH) Batman partneri olan Batman Eğitim ve Yardımlaşma Derneği (Bey-Der) tarafından, 100 yetim çocuğa elbise yardımı yapıldı.


BATMAN MEDYA GAZETESİ: VİCDANSIZ SÜRÜCÜ, VURDU KAÇTI
Önceki gece Medikal Park Hastanesi önünde yaşanan kazada, yolun karşısına geçmek isteyen genç, yaşamını yitirdi.

BİR YILLIK YOL ÇÖKTÜ!
Batman`ın Sason ilçesi kırsalında meydana gelen aşırı yağış yolları kullanılamaz hale getirdi.


BATMAN BARIŞ GAZETESİ: GENÇLER SİLAH BIRAKTI
Kozluk ilçesine bağlı köylerde daha önce silahla avcılık yapan gençler, silahları bırakarak avcılıkta eski model olan kuş kapan (tepik) yöntemine geçtiler.

CİNAYET GİBİ KAZA!
Batman`da gece saatlerinde bedensel engelli bir vatandaşa aracıyla çarparak ölümüne neden olan sürücü kaçtı. Gece saatlerinde bir aracın çarptığı özürlü kişinin Mecit Halim oğlu (29) olduğu anlaşıldı.


BATMAN UMUT GAZETESİ: MAHALLELİ UYUŞTURUCU VE HIRSIZ NÖBETİNDE
Batman Beşevler Mahalle sakinleri, mahallelerini mesken tutan esrarcı ve hırsızlara karşı nöbet tutmaya başladı.

BATMAN`IN ŞÖVALYELERİ ONLAR
Kar nedeniyle birçok köyün dünyayla bağlantısının kesildiği Batman`ın Sason ilçesinde, en büyük görev kurtarma ekiplerine düşüyor. Sağlık ekipleri iki ayda 254 hastanın imdadına yetişti. Yolda kalan araç ve vatandaşın yardımına da Karayolları ekipleri koştu.


BATMAN PUSULA GAZETESİ: TEDAVİ PARASINI ÇALDILAR
belirsiz kişi veya kişiler evin pencere korkuluklarını keserek, girdikleri ev sahibine ait tedavi için biriktirdiği 3 bin lira parayı alarak kayıplara karıştılar.

MÜSİAD`DAN MALİ DESTEKLER TOPLANTISI
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Batman Şubesi, Mali Destekler konulu bir toplantı düzenlendi.


BATMAN DOĞUŞ GAZETESİ: MAHALLELİ NÖBETTE
Beşevler Mahalle sakinleri, mahallelerini mesken tutan uyuşturucu madde kullanıcıları ve hırsızlara karşı nöbet tutmaya başladı.

MÜSLÜMANLAR SEVGİLİLER GÜNÜNDEN UZAK DURMALI
Müslüman`ın örf ve adetlerinde sevgililer gününün yeri olmadığını ifade eden kanaat önderleri, Sevgililer gününün Hıristiyan`ların âdeti olduğunu ve Müslümanların bu tür adetlerden uzak durulması gerektiğini söyledi.


BATMAN GAZETESİ: ENGELLİLERE VE YAŞLILARA BEDAVA
Yaşlıları ve bedensel engellileri sevindiren bir açıklama geldi. Otogar TOKİ ve üniversite yerleşkesi arasında faaliyet gösteren Ss 51 Nolu Batman Birlik üniversite hattı yönetiminden yaşlıları ve bedensel engellileri sevindiren bir açıklama geldi. Ss 51 Nolu hatta çalışan minibüslerde 65 yaş üstü vatandaşlara ve engellilere ücretsiz ulaşım hizmeti verilecek.

HAVAŞ, BATMAN KÖTÜ PUAN YAZDIRDI!
Batman-Ankara seferini yapacak uçağa çarpan Havaş`a ait konveynır, uçağın arızalanmasına neden oldu. Uçağın en erken 3 gün sonra tamir edilebileceği belirtildi.


BATMAN POSTASI GAZETESİ: TRAFİK KAZASINDAN DRAM ÇIKTI
Trafik kazasında yaşamını yitiren 29 yaşındaki gencin ardından aile dramı çıktı. Talihsiz bir biçimde yaşamını yitiren Mecit Halimoğlu adında ki işsiz gencin, özürlü kardeşi ve şeker hastası Annesi`ne bakmak zorunda olduğu, ayrıca bir kardeşinin de vatani görevini yapmak üzere Askerde olduğu belirtildi. Mahalleli sakinleri hırsız nöbetinde Beşevler Mahalle sakinleri, mahallelerini mesken tutan esrarcı ve hırsızlara karşı nöbet tutmaya başladı.


BATMAN ÇAĞDAŞ GAZETESİ: BAKAN ŞİMŞEK BATMAN`DA…
Meclis`teki yoğun iş temposuna rağmen fırsat buldukça soluğu seçim bölgesinde alan Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, bugün Batman`da bir dizi incelemelerde bulunacak.

KARŞIYA GEÇEMEDİ
Turgut Özal Bulvarında karşıdan karşıya geçmek isteyen 29 yaşındaki Mecit Halimoğlu`na özel oto çarptı. Sürücü olay yerinden kaçarken, çevredeki vatandaşlar talihsiz genci hastaneye yetiştirdi. Mecit Halimoğlu, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. (Sezer İlbasan-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir