• DOLAR 32.587
  • EURO 34.81
  • ALTIN 2512.563
  • ...
Ağrı`da kayıp 88 kişiden 82`si bulundu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

AĞRI - Ağrı Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü`nce 2012 yılında yürütülen ``GBT ve Kayıp Şahıslar`` projesi kapsamında, kayıp olarak bildirilen 88 kişiden 82`si bulundu.

 

Ağrı Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, Asayiş Şube Müdürlüğü`nce Ağrı`da 2012 yılında GBT ve Kayıp Şahıslar projesine kayıp olarak girilen ve aranan 88 kişinin bulunmasına yönelik istihbari ve operasyonel çalışmalar yapıldığı belirtildi.

 

Çalışmalar sonucunda 88 kayıp şahıstan 82`sinin bulunduğu ifade edilerek, 6 kişinin aranmasına yönelik de çalışmaların devam ettiği bildirildi.

 

Ağrı`da hakkında yakalama müzekkeresi veya kesinleşmiş hüküm bulunan şahısların yakalanmasına yönelik Asayiş Şube Müdürlüğü`nce yapılan istihbari ve operasyonel çalışmalarda ise 150 kişinin yakalandığı ve tahkikat evrakları ile adli mercilere çıkartıldığı belirtildi. Açıklamada, ayrıca 47 kişinin da mahkumiyet kararlarının olduğu ve bu şahısların cezaevine teslim edildiği, 103 kişinin de ifadesi alındıktan sonra mahkemece serbest bırakıldığı kaydedildi. (M. Emin Mağlay - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir