• DOLAR 32.376
  • EURO 35.018
  • ALTIN 2325.854
  • ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Mehmet Fırıncı için taziye mesajı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün hayatını kaybeden Bediüzzaman Said Nursi'nin talebelerinden Mehmet Fırıncı için sosyal medya hesabı üzerinden taziye mesajı yayımadı

Erdoğan, "Ömrünü İslam’ı öğretmeye, anlatmaya ve ahlaklı nesiller yetiştirmeye vakfetmiş olan, İstanbul İlim ve Kültür Vakfı Başkanı Mehmet Fırıncı’ya Allah’tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekânı cennet olsun." dedi.

Merhum Fırıncı'ya rahatsızlığı nedeniyle 30 Eylül'de acil anjio yapılmış, kalbi besleyen ana büyük damarın tıkalı olduğunun görülmesi üzerine tıkalı damar açılmış ve iki adet stent takılmıştı.

Kalbindeki hasarın büyük olduğu fark edilen Fırıncı'nın, ilave olarak akciğer ve böbrek fonksiyonlarında yetersizliğin de mevcut olduğu tespit edilmişti.

Solunum cihazına bağlanan, ayrıca kalb akciğer pompası desteğine ve diyaliz cihazına bağlı olarak tedavisine devam edilen Fırıncı, dün saat 10.40 sıralarında 92 yaşında Hakk'ın rahmetine kavuştu.

İlim ve Kültür Vakfı, Fırıncı'nın cenaze namazının 4 Ekim Pazar öğle namazında Eyüp Sultan camiinde kılınacağını, ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'nın talebi ile Eyüp Sultan cami haziresine defnedileceğini kaydetti. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir