• DOLAR 32.562
  • EURO 34.864
  • ALTIN 2428.483
  • ...
Malatya’da asayiş uygulamasında çeşitli suçlardan aranan 7 kişi yakalandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Malatya İl emniyet Müdürlüğü yapılan asayiş uygulamaları ile açıklamada bulundu.

Yapılan açıklamada, Çavuşoğlu Mahallesinde yapılan şok uygulamada, Suriye uyruklu bir şahsın kullandığı motosikletin çalıntı olduğu anlaşıldığı, bir şahsın üzerinden bir miktar uyuşturucu madde, Şehir Mezarlığı civarında yapılan uygulamada ise araçta bulunan bir şahıstan 2,16 gram metamfetamin maddesinin ele geçirildiği belirtildi.

Dabakhane Mahallesindeki bir ara sokakta bir şahsın üzerinden168 adet neurica uyuşturucu hapın ele geçirildiği belirtilen açıklamada, bir şahsın yapılan GBT incelemesinde Mersin Asliye Ceza Mahkemesi İlamat Masasından hırsızlık suçundan arandığı tespit edildiği belirtildi.

Arama kaydı olan 5 şahsın yakalandığı, bir bayan ve bir erkek şahsa fuhuştan toplamda 4 bin TL idari para cezasının verildiği açıklamasında bulunuldu.

Açıklamanın sonunda, Üçbağlar Mahallesi Nalbant Sokak üzerinde Asayiş Şube Müdürlüğü ekibini fark edip kaçan Y.K. isimli şahsın sokak üzerinde bulunan müstakil bir evin bahçesinde yakalandığı, yanında bulunan bir çuvalın içerisinde hırsızlıktan elde ettiği değerlendirilen 1 Spiral ve 120 metre inşaat elektrik kablosunun bulunduğu malzemelerin sahibine teslim edildiği ve adli mercilere sevk edilen şüphelinin tutuklandığı kaydedildi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir