• DOLAR 32.531
  • EURO 35.002
  • ALTIN 2435.09
  • ...
Adana'da Ermenistan'ın Azerbaycan'a saldırısı kınandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Adana İstasyon Meydanı'nda düzenlenen basın açıklamasını okuyan Memur-Sen Adana İl Temsilcisi Mehmet Sezer, Ermenistan'ın sivilleri hedef alarak saldırılarına devam ettiğini belirti.

Sezer, "Her şeyden önce şunu ifade etmemiz gerekir ki; rahmet Peygamberi Hazreti Muhammed'in (Sallallahu Aleyhi Vesselem) ümmeti olarak bizler, asla bir savaştan yana değiliz. Ancak sivillere saldırılırken, suçsuz kadınlar, çocuklar, yaşlılar öldürülürken, hiç kimse bizden sessiz kalmamızı bekleyemez." ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin, Azerbaycan'a şartsız ve koşulsuz desteğini ilan ettiğini hatırlatan Sezer, "İşgal altındaki Dağlık Karabağ'ın yeniden Azerbaycan tarafından alınması ve aslına rücu etmesi inanıyoruz ki ümmet bilincini diriltecek, ülkemize olan güveni arttıracaktır." diye konuştu.

Azerbaycan'ın yalnız olmadığını dile getiren Sezer, "Türkiye ve dostları, tarihi yeniden altın harflerle yazarken, adeta Ermeni sözcüsü gibi hareket eden içimizdeki hainler, kendine tarihin karanlık çöplüğünde yer bulacaktır. Ermenilerin saldırılarında hayatını kaybeden sivil kardeşlerimize Allah'tan rahmet diliyor, şehitlerimizi saygıyla anıyoruz. Azerbaycan'ın yalnız olmadığını, her hal ve şart altında kardeşlerimizin yanında olduğumuzu Adana İstasyon Meydanı'ndan ilan ediyoruz." açıklamasında bulundu. (İLKHA)









Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir