• DOLAR 32.518
  • EURO 35.006
  • ALTIN 2432.922
  • ...
Güzellik Salonunda `Sahte Bal` Üretimi!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Şanlıurfa polisi bugün ilginç bir operasyon yaptı. Polis güzellik merkezinde sahte bal aradı. Güzellik merkezi tabelası altında sahte bal üreten çeteye 3 aylık takibin ardından bugün operasyon yapıldı.

Şanlıurfa`da, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ile polis ekiplerinin ortaklaşa operasyonunda bir depoda piyasaya sürülmek istenen 40 ton sahte bal ele geçirildi.

Şanlıurfa`da, polis ihbar hattını arayan bazı vatandaşlar Sırrın Mahallesi`nde daha önce güzellik salonu olarak hizmet veren ve bir süre önce kapatılarak depoya dönüştürülen işyerinde sahte bal bulunduğunu söyledi. Harekete geçen polisler, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ekipleri ile birlikte ihbar edilen depoya baskın düzenledi. Baskında, depoda arama yapan ekipler piyasaya sürülmek üzere paketlenen 40 ton bal ele geçirdi. Çankırı`dan Şanlıurfa`ya getirildiği ve piyasaya sürülmeye hazırlandığı ileri sürülen ballara el konularak Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü depolarına götürüldü. Baskın sırasında depoda bulunan Emre Y. isimli kişi de polis tarafından gözaltına alındı.

 

 

Cihan

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir