• DOLAR 32.564
  • EURO 34.836
  • ALTIN 2418.193
  • ...
Mardin Umut Kervanından 90 aileye kırmızı et yardımı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mardin’in Artuklu, Yeşilli ve Nusaybin ilçelerinde insani yardım çalışmalarını düzenli olarak sürdüren Mardin Umut Kervanı,  90 aileye kırmızı et yardımında bulundu.

Konu ile ilgili açıklama yapan Mardin Umut Kervanı Başkan Yardımcısı Hadi Çakar, “Bu ay içerisinde hayırseverlerin vekalet usulüyle kesmemiz için bize teslim ettiği 6 adak ve akika kurbanını usulüne göre kestik. Etlerini paketler haline getirdik. Allah’a hamd olsun, bu kurbanların etlerini toplamda 90 aileye ulaştırdık. Bunlardan 15 adet kırmızı et paketini Yeşilli ilçesindeki yetim ve muhtaç ailelere, 75 adet kırmızı et paketini de Artuklu’daki yetim ve muhtaç ailelere teslim ettik. Rabbim kabul etsin. Rabbim hayırseverlerimizin bu adak ve akika kurbanlarını da bela ve musibetlere karşı set kılsın.” dedi.

Çakar, yapılan ekmek çalışmasına değindikten sonra hayırseverlere teşekkür etti.

Çakar, “Allah’a hamd olsun, her gün düzenli olarak onlarca aileye yüzlerce ekmeği de düzenli olarak ulaştırıyoruz. Çok şükür, ekmek dağıtım çalışmasıyla sahada olmadığımız gün yoktur. Bir kez daha kurbanlarını vekalet usulüyle bize teslim eden hayırseverlere ve ekmek tedariki sağlayan hayırseverlere teşekkür ediyoruz, Rabbim kabul etsin.” dedi. (İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir