• DOLAR 32.576
  • EURO 34.769
  • ALTIN 2496.486
  • ...
AB`ye Bir Eleştiri de Nasreddin Hoca`dan!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Başbakan Erdoğan`ın ardından Avrupa Birliği`ne bir eleştiri de Nasreddin Hoca`dan geldi. Bağcılar Belediyesi`nin projesinde anılan ünlü alim ve nükte ustası "Avrupa Birliği ipe un seriyor" dedi.

AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış ile Vali Hüseyin Avni Mutlu da Hoca`nın nüktedanlığından nasiplerini aldı.

Bağcılar Belediyesi Halk Sarayı`nda düzenlenen ``Öğrenmen için asla geç değil`` projesinin kapanış programı renkli geçti. Proje kapsamında İstanbullulara "Nasreddin Hoca" anlatıldı. Hoca`nın son uğrak yeri Bağcılar Belediyesi oldu..

Bakan, vekil, vali ayırmadan tek tek herkesi kucaklayan Hoca, fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi. Nasreddin Hoca fıkralarıyla da yüzleri güldürdü.

"AB ipe un seriyor"

Hoca`nın verdiği mesaj ise Avrupa Birliği ile ilgili oldu.

"Batı`nın bizi almaya niyeti yok. Sevgili Başbakanımız Batı`yı çek etmek için Çek`e gitti `ya bizi kuzu sanmasınlar` dedi hani doğru" diyen "Nasreddin Hoca" "AB`ye bizi alacaklar mı?" sorusuna ise "Hiç niyetleri yok gibi. İnsan gönlü olmayınca ipe un da serer, tuz da o misal" cevabını verdi.

Bağış, Kılıçdaroğlu`na yüklendi

Etkinlikte konuşan Bakan Bağış ise CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu`na yüklendi.

Bağış, "Cumhuriyet tarihinde milletimizin vicdanında yargılanıp müebbet muhalefete mahkum edilmiş bir ana muhalefet partimiz var. Sayın Kılıçdaroğlu inanın bana öğrenmek için asla geç değildir, gelin siyaseti siz de öğrenin" diye konuştu.
 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir