• DOLAR 32.51
  • EURO 34.779
  • ALTIN 2497.742
  • ...
`10 Milyon İmza Kampanyası`na Büyük Destek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN-Memur-Sen Konfederasyonunun "Kamuda Kılık-Kıyafet Özgürlüğü için başlattığı 10 Milyon İmza Kampanyası" na TESSEP Temsilcisi Hak ve Özgürlükler Platformu büyük destek verdi.
 
Hak ve Özgürlükler Platformu yetkilileri `Kamuda Kılık-Kıyafet Özgürlüğü için 10 Milyon İmza Kampanyası`na internet haricinde toplanan 20 binin üzerinde imzayı Memur-Sen Başkan M.Şafi Özperk`e teslim etti.
 
İmzaların teslimi sırasında söz alan Özperk, Cumhuriyetin kurulduğundan bu yana mütedeyyin insanların ikinci sınıf olarak görüldüğünü belirterek, "Devrim yasaklarını kaldırmak amacıyla 25 gündür başlattığımız 10 milyon imza kampanyasına çeşitli STK ve kurumlar destek verdi. Özellikle Tesettür Seferberliği Platformu`nda ki kardeşlerimizin gösterdiği emek ve destekten dolayı teşekkür ederim. Ayrıca böyle kampanyalar İslami camialar arasındaki kardeşlik havasının oluşmasını sağlayacaktır" ifadelerini kullandı.
 
TESSEP Batman Temsilcilisi Hak ve Özgürlükler Platformu Dönem Sözcüsü Davut Şahin ise yasağı koyan ve hala devam ettirenleri Allah`a havale ettiklerini ifade ederek, "Bu yasağın bir an önce kaldırılması ve halkımızın da bu konu da duyarlı olması gerekiyor. Hak ve Özgürlükler Platformu olarak gelen talepleri değerlendirip destek olmaya çalışacağız" dedi.
 
Özperk son olarak yaptığı açıklamada, bugün itibariyle Türkiye genelinde imza sayısının 7,5 milyona ulaştığını belirterek 15 Şubatta gerek il bazında gerekse ülke bazında tam sayıyı açıklayacaklarını kaydetti. (Haber ve Foto: Mehmet Mikyas-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir