• DOLAR 32.374
  • EURO 35.033
  • ALTIN 2326.03
  • ...
Viranşehir Cami Der`den 500 Suriyeli Aileye Yardım
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ŞANLIURFA - Suriyeli mültecilere aralıksız yardımlarını sürdüren Viranşehir Cami-Der, Giyim, gıda ve muhtelif ev malzemelerinden oluşan yardımlarını yüzlerce aileye ulaştırdı.


Yapılan yardımlar ile ilgili açıklamada bulunan Cami-Der yardım komisyonu başkanı İbrahim Halil Dolaş "Aylardır Suriyeli ailelere birçok dalda yardımlarımız sürmektedir. Bu ay ilçemizde de ortalanma 500 aileye gıda, giyim, ayakkabı, battaniye, un çamaşır makinesi, halı ve bir aileye beşik, yatak, çocuk bezi vb. gibi yardımlarda bulunduk. Şuan ki tespitlerimize göre ilçemizde ikamet eden bütün Suriyeli kardeşlerimizin en az bir yıllık giyim ve ayakkabı ihtiyaçlarını karşılamış bulunmaktayız. Yeni ailelerin gelişi dışında bu ailelerimizin ayakkabı ve giyim noktasında bir ihtiyaçları genelde bulunmamaktadır. Şuan Suriyeli kardeşlerimizin temel gıda maddelerine ve battaniyeye ihtiyaçları var" dedi.


Cami Der Başkanı Mehmet Kaya, giyim ve ayakkabı dağıtımını sonlandırdıklarını, sadece yeni gelen ailelere giyim ve ayakkabı dağıtımının yapılacağı ve özelikle gıda dağıtımına ağırlık vereceklerini söyledi. (Sabri Acet - İLKHA)
 
 
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir