• DOLAR 32.591
  • EURO 34.782
  • ALTIN 2505.43
  • ...
`Ümmetin Dayanışma Ağlarını Hedef Alanlara Karşı Mücadelemiz Sürecek`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
TOKAT- Tokat Toplumsal Dayanışma Kültür Eğitim ve Sosyal Araştırmalar Derneği(TOKAD) adına yazılı basın açıklaması yapan, Yönetim Kurulu Üyesi Ayşe Yılmaz, bu kanununun Büyük Şeytan Amerika`yla İsrail`in ve onların yardımcılığını yapan diğer şebeke üyelerinin dünyaya nizamat verme gayretlerinin bir sonucu olduğuna vurgu yaptı.
 
Yasa İslam Ümmeti`nin dayanışma ağlarını hedef almıştır
Yılmaz, 11 Eylül konseptinin devam ettiğini gösteren bu yasanın AKP hükümetinin bir kez daha itiraz etmeksizin ABD ve NATO`nun taleplerini yerine getirdiğine dikkat çekerek, "Bütün bir yeryüzünü mazlum halklara saldırı arenası haline getiren ABD ve NATO öncülüğündeki şer ekseni, Anadolu`yu NATO ve ABD üsleri; peşinden de Patriotlarla doldurduktan sonra bu yasa ile şimdi de İslam Ümmetinin dayanışma ağlarını hedef almıştır" dedi.
 
Yılmaz, emperyalist güçler tarafından terörist olarak yaftalanan direniş hareketlerine yapılacak herhangi bir yardımın artık bu yasanın kapsamına gireceğini ve yargılama olmaksızın yardımı yapan kuruluşların mal varlıklarına el konulacağını, yetkilileri cezalandırılacağının altını çizdi.
 
Gazze ve Hamas`a gidecek hergangi bir yardım bu kategoride değerlendirilecek
Bundan sonra Gazze`ye, Hamas`a gidecek herhangi bir yardımın bu kategoride değerlendirileceğini belirten Yılmaz daha sonra, "Afganistan`la dayanışmak isteyenler, oradaki ABD ve NATO işgaline karşı çıkanlar terör destekçisi olmakla suçlanacaktır. İran`ı kuşatan ambargo karşısında yer almak da terörü destekleyen kuruluş olmaya yetecek, bu yolla ABD ve İsrail`in işleri kolaylaştırılacaktır" tespitinde bulundu.
 
Yüzkarası yasa
Meclis`ten geçen bu yasanın yüz karası bir adım olduğu açıklamasında bulunan Yılmaz, bu yasanın, küresel kapitalizmin, emperyalizmin hizmetine adanan işbirlikçiliğin ümmeti hedef alan son aşamasının halkası olduğunu ifade ederek,"TOKAD olarak İslam halklarının geleceğini kuşatarak Ümmetin dayanışma ağlarını parçalamak isteyen bu adımların karşısında yer alıp sonuna kadar mücadele edeceğimizi ilan ediyor, herkesi bu saldırganlıklara karşı tavır üretmeye davet ediyoruz" şeklinde tuzak yasaya karşı tepkilerini dile getirdi. (Osman İçli-İLKHA)
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir