• DOLAR 32.584
  • EURO 34.989
  • ALTIN 2428.92
  • ...
Yeşilay’ın “Yeşil Oda” projesinde pilot il Mardin seçildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İçişleri Bakanlığı desteği ile Türkiye Yeşilay Cemiyeti Genel Merkezi tarafından yürütülen “Yeşil Oda” projesinin pilot uygulaması Mardin Artuklu'da belirlenecek bir okulda gerçekleştirilecek.

Yeşilay Mardin Şube Başkanı Lütfü Günlüoğlu ve yönetim kurulu üyeleri Artuklu İlçe Milli Eğitim müdürü Mehmet Emin Duyan'ı ziyaret ederek uygulanacak projenin kapsamı hakkında bilgi vererek destek istedi.

Yeşilay Mardin Şube Başkanı Lütfü Günlüoğlu, “Belirlenecek pilot okula kurulması planlanan ‘Yeşil Oda’ ile öğrencilerin birçok etkinliği gerçekleştirebileceği atölye imkanı sunularak gençlerimize sağlıklı yaşam fikri uygulamalı ve interaktif eğitim metodları ile aktarılmış olacaktır.” dedi.

“Yeşil Oda” projesi ile gönüllülerin ve eğitimcilerin el birliği ile düzenli olarak gerçekleştirecekleri bir dizi etkinlik bütün eğitim yılı boyunca uygulanmış olacak ayrıca başka okul öğrencileri de misafir olarak bu etkinliklere katılabilecek.

Artuklu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Duyan da “Yeşilay'ın gerçekleştirdiği öğrenci odaklı projelere gönülden destek olacak bağımlılıkla mücadelede gerekli her türlü çalışmayı yapacağız.” dedi. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir