• DOLAR 32.345
  • EURO 35.145
  • ALTIN 2309.178
  • ...
SON DAKİKA
Sağlam Munzur Çayı'nda cesetlerine ulaşılan kardeşlerin taziyesine katıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

 

HÜDA PAR Genel Başkanı İshak Sağlam, Elazığ merkez Kırklar Mahallesinde, salgın nedeniyle baba evinde taziyeleri kabul edilen Bozkurt ve Mehmet Aydemir kardeşlerin yasına katılarak aileye başsağlığında bulundu.

Sağlam'ı, Bozkurt ve Mehmet Aydemir'in babaları ve aynı zamanda HÜDA PAR Elazığ İl Yönetim Kurulu Üyesi olan Muhittin Aydemir karşıladı.

Vefat eden kardeşlere Allah'tan rahmet dileyen Sağlam, Baba Aydemir'e sabır temennisinde bulundu.

Elazığlı kardeşlerin Tunceli Munzur Çayında kayboldukları haberinin ardından olayı takip ettiklerini ifade eden Sağlam, "Arama kurtarma ekipleri ile sürekli temas halindeydik. Nasip olmayınca da olmuyor. Hiç kimse bu kadar uzun mesafe gidebileceklerini bilemiyordu. Öyle bir olay ki aniden gerçekleşiyor. Ecel tamamlanınca da yapacak bir şey yok." dedi.

Sağlam, yaşananlar karşısında Müslümanların sabırlı olması gerektiğini vurgularken diğer yandan taziye için gelen vatandaşların tedbirlere uyması gerektiğini ve tedbirin Sünnetullah olduğunu ifade etti.

Bozkurt ve Mehmet Aydemir kardeşler geçtiğimiz gün Tunceli'de kayıplara karışmış, günlerce yapılan arama çalışmaları sonucu cesetlerine ulaşılmıştı. (İLKHA)

 









Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir