• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Van basınında öne çıkan başlıklar
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
VAN - Van`dan yayın yapan gazete ve yerel haber sitelerinden bazı haber başlıkları şu şekilde;


VAN OLAY GAZETESİ: İNŞAATTAN DÜŞTÜ HAYATI ALTÜST OLDU
Antalya`da çalıştığı inşaatın iskelesinden düşmesi sonucu iki ayağında kırıklar oluşan Orhan Işıldar, 5 çocuğuyla birlikte derme çatma bir evde yaşam mücadelesi veriyor.

Dünyanın sigara ile başı dertte
Dünya Sigara Bıraktırma Günü nedeniyle düzenlenen seminerde, dünyada yaşanan ölümlerin üçte birinin sigaradan kaynaklandığı belirtilerek, dünyanın sigara ile başının dertte olduğu vurgulandı.

STK`lar: Bu yasayı iptal edin!
Türkiye`de sivil topluma çok büyük bir darbe vuracak olan Uluslararası Terörizmle Mücadele Yasa Tasarısı TBMM`de kabul edilmesine tepki gösteren 17 sivil toplum kuruluşu, bu yasanın geri çekilmesini istedi.


BÖLGE: VAN`DA `DEPREMLE YAŞAMAK` SEMİNERİ
Van Teknik Elemanlar Derneği (VANTED), ile Van Valiliği Acil Afet Durum Müdürlüğü tarafından `Depremle Yaşamak` konulu bir seminer düzenledi.

Acar, \"Vatandaş aile hekimlerini kendi bölgesinden seçmelidir\"
Van İl Sağlık Müdürü Dr. Bilal Acar, 1 no`lu Aile Sağlığı Merkezi`ne gelerek Aile hekimi, Dr. Sinan Özgökçe, tarafından (1) yaşındaki oğlu Agah Emre Acar`ı muayene ettirdi; burada bir açıklamada bulunan Dr. Acar, İnsanların artık hastaneye gereksiz yere gidilmeyeceğini ifade ederek, bakanlığın yaptığı araştırmaya göre Türkiye`de aile hekimliği uygulamasından memnuniyetin çok yüksek olduğunu söyledi.


GAZETE VAN: VAN ŞİŞLİ ÖĞRETMENEVİ`NİN ARKASI ÇÖPLÜĞÜ ANDIRIYOR
Depremden sonra Şişli Belediyesi tarafından yaptırılan ve açılışı da Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül`ün katıldığı bir programla yapılan `Van Şişli Öğretmen Evi`nin arka tarafındaki manzara görenleri şoka uğratıyor.

Bahçesaray Devlet Hastanesi`ne ihale operasyonu
Bahçesaray Devlet Hastanesi`ne, `İhaleye fesat karıştırıldığı` iddiasıyla operasyon düzenlendi.


VAN HAVADİS: BELEDİYE MECLİSİ PARK SORUNUNU TARTIŞTI
Van Belediye Meclisi, Cumhuriyet Caddesi başta olmak üzere kentin ana ve ara arterlerinde yol kenarlarındaki park sorununun çözümü ile ilgili hiçbir yetkilerinin olmadığını belirterek, tek yetkili emniyetin ise bu konuda hiçbir çalışma yapmayarak belediye ile halkı karşı karşıya getirdiğini savundu.

Van`da sigara denetimi
an Halk Sağlığı Müdürlüğü Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar ve Kanser Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından kafe, kahvehane ve diğer iş yerlerinde tütün ve tütün mamulleri kullanımı ile ilgili denetim yapıldı.


VAN SESİ: SERVİS ŞOFÖRLERİNE SEMİNER
Van Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetlere Şube Müdürlüğü 2012-2013 eğitim öğretim yılı kapsamında öğrenci taşıyan servis şoförlerine yönelik eğitim semineri düzenledi.

Esnafa TEB`den kredi desteği
Van Ticaret ve Sanayi Odası (VATSO) ile Türk Ekonomi Bankası (TEB) Van Şube Müdürlüğü arasında, VATSO üyelerinin uygun koşullarda faydalanacağı bir kredi protokolü imzaladı.


VAN HABER: KURSİYERLERİN ATÖLYELERİ MODERN HALE GETİRİLDİ
Van Ali Paşa Mesleki Eğitim Merkezi Okul Aile Birliği bütçesinden yapılan harcama ile modern hale getirilen erkek ve bayan kuaförlerin atölyeleri hizmete açıldı.

Cüneyt Caniş ve İhsan Güler hastanede!
Van`da geçen yıl düzenlenen KCK operasyonları kapsamında tutuklu bulunan Van Belediye Başkan Yardımcısı İhsan Güler ve eski BDP Van İl Başkanı Cüneyt Caniş, sağlık sorunları nedeniyle hastaneye getirildi.


MEDYA VAN: ÇOGEM, BAŞARILI ÖĞRENCİLERİ YARIYIL KAMPINA ALDI
Van Gölü Çocuk ve Gençlik Merkezi (ÇOGEM), çevre il ve ilçe milli eğitim müdürlükleri tarafından belirlenen başarılı öğrencilere kamp düzenledi.(Fırat Arslan-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir