• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
İslam dünyası  şimdiye kadar  böyle bir adi  görmedi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Daha önce de Kuveytli sözde bir yazarın "Filistin diye bir yer yok orası israil" sözlerinden sonra bugün de sosyal medyada yer alan bir videoda bundan daha adi ve aşağılık bir teklif gündeme geldi.

Teklif BAE’li sözde aktivist Mazrui'den...

Mazrui Zayed'e ve azgın rejime yalakalık yapma adına Hz Peygamberin uygulamasına karşı çıkacak aşağılık bir teklifte bulundu.

BAE diktatörü  Zayed’e yakınlığı ile bilinen Mazrui, işgal rejiminin Maariv gazetesine verdiği röportajda, Suudi Arabistan’ı Hz. Peygamber (sav) döneminde Hayber’den kovulan Yahudiler için İsrail’e tazminat ödemeye ve bazı Yahudilere vatandaşlık verilmesi çağrısında bulundu.

Bu ifadeler Hz Peygamberin Hayber'de yanlış yaptığı anlamına geldiği için Mazrui'nin itikadını da götürecek bir tekliftir.

Bu teklif alçalmanın, zilletin, kafirlerin kapısında kuyruk sallamanın zirvesidir.

Bu teklif ihanetin, içimizdeki Yahudilerin resmidir.

Mazrui gizli Yahudilerden değilse aşağılık bir işbirlikçi olduğunu bu sözleri ile ortaya koymuştur.

Bu teklif Charlie Hebdo pespayeliği kadar aşağılık ve bir o kadar utanılması gereken bir tekliftir.

İslam dünyası, BAE müstekbirinin ve onun tasmalı aktivistlerinin Hz Peygamberin uygulamalarının aleyhine tekliflerde bulunmaya cüret etmemesi gerektiğini öğretmelidir.

Bugün Hayber için özür dileyelim diyebilen bir kişi yarın Hz Muhammed'i(sav) insanlığa karşı suçtan yargılayalım diyebilecek bir derekeye inebileceğini bilmek gerek!

Bu soysuzluğa Müslümanlar ciddi bir karşılık vermezse normalleşme adı altında başlayan zillet, İslam tarihi ile Hz Peygamber ile hesaplaşmaya varacak kadar aşağılık bir pozisyona düşebilir.

Bu haberler de ilginizi çekebilir