• DOLAR 32.367
  • EURO 34.961
  • ALTIN 2325.211
  • ...
Şanlıurfa’da fıstık hasadı devam ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Türkiye’de en çok kırmızı fıstığın yetiştirildiği Şanlıurfa’da, sezonun son fıstıkları da Karaköprü Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikle toplandı.

Karaköprü Belediyesi’nin davetlisi olarak Şanlıurfa’ya gelen eski Başbakanlardan Binali Yıldırım, eşi Semiha Yıldırım ile birlikte ilçedeki fıstık hasadına katıldı.

Fıstık hasadı etkinliğinde konuşan Yıldırım, Fıstık toplama sezonunun hayırlı olması temennisinde bulundu.

Yıldırım, “Burada 15 Eylül tarihinde düzenlenecek fıstık hasadı için söz vermiştik. Malum ülkemizde bir salgın ve illet var. Sadece Türkiye’de değil, tüm dünyada bu Coronavirus kasıp, kavuruyor. Bizde bu salgından nasibimizi aldık. Nöbetimizi Semiha Hanım ile beraber tamamladık. Bu belayı da defettik. Hemen sonrasında da bu ziyareti gerçekleştiriyoruz. Fıstık hasadı döneminin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Bu etkinliğe bizi davet eden Karaköprü Belediye Başkanımız Metin Baydilli’ye ev sahipliğinden dolayı teşekkür ediyorum. Sayın Valimize, Belediye Başkanımıza ve milletvekillerine teşekkür ediyorum. Fıstık toplama sezonu hayırlı uğurlu olsun.” şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Yıldırım sembolik olarak bir ağaçtan fıstık topladı.

Fıstık toplama hasadına; Türkiye Cumhuriyetinin son Başbakanı ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım ile eşi Semiha Yıldırım, Vali Abdullah Erin, Şanlıurfa Milletvekilleri Ahmet Akay, Mehmet Ali Cevheri, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Karaköprü Belediye Başkanı Metni Baydilli ve vatandaşlar katıldı. (İLKHA)

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir