• DOLAR 32.586
  • EURO 35.007
  • ALTIN 2427.824
  • ...
Siyer Vakfı hicri 1442 yılını "ahlâk yılı" ilan ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Ülkemizin ve dünyanın mücadele etmekte olduğu pandemi süreci nedeniyle geçtiğimiz senelerde yüz yüze yapılan programlar, bu yıl online olarak icra edilecek. Vakıf, her alanda insanlığa örnek ve model olan kutlu Nebi’den ahlakı öğrenme adına yapacağı çalışmalarla bu alanda kendine düşen sorumluluğu yerine getirmeye gayret edecek.

Vakıf, “İnsaniyetin İşareti Ahlâk” serlevhası (slogan) altında yıl boyunca; ahlak medresesi, nebevi ahlak, ahlak konuşmaları, muamelat fıkhı, gençlerle ahlak üzerine, hayata dair, ahlâk kahramanlarımız ve yaşayan çınarlarımız başlıkları altında online olarak dersler yapılacağını duyurdu.

Hicri 1442 “Ahlâk Yılı” programları kapsamında Siyer Vakfı Hanımlar Komisyonu tarafından da online olarak bir dizi canlı yayın konferanslar düzenlenecek.

Programlar kapsamında; Prof. Dr. Nevzat Tarhan, Dr. Salih Selman, Bahadır Yenişehirlioğlu, Ramazan Kayan gibi önemli isimler konuşmalar yapacak.

Siyer Yayınları tarafından hazırlıkları tamamlanarak yayımlanan ahlâk temalı matbu eserlerin yanı sıra, yıl boyunca icra edilecek programlar dijital ortama aktarılarak www.siyertv.com internet sitesi üzerinden ilgililerin istifadelerine sunulacak.

Muhammed Emin Yıldırım’ın “İnsaniyetin İşareti Ahlâk” başlıklı konferansını yapacağı ve Ahlâk Yılı boyunca yapılması planlanan tüm çalışmaların sunulacağı, Ahlâk Yılı Tanıtım Programı 26 Eylül Cumartesi, Saat 21.00’de Siyer TV Youtube Kanalından canlı yayınlanarak online olarak gerçekleştirilecek. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir